Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Lucjan Batyr niezalogowany
19 marca 2025r. o 20:45
Ja teraz do konfidencji się zapisze i będę Mendzelowi kibicował
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~skorn niezalogowany
20 marca 2025r. o 5:17
Myślicie, że Konfederacja straciła subwencję tylko z powodu zbyt późnego złożenia sprawozdania finansowego?

Otóż nie, tam jest tyle bangerów, że lepiej zapnijcie pasy:
- dowód księgowy z dnia 10 maja 2024 roku, który potwierdza, że zakupiono alkohol ze środków kampanijnych co jest złamaniem prawa
- nielegalne przyjęcie środków i korzyści materialnych na kwotę ponad 28 tysięcy złotych
- pełnomocnik finansowy stwierdził, że wszystkie zobowiązania z wykazu poniesionych kosztów promowania się Konfederacji w kampanii zostały uregulowane, ale nie przedstawił na to żadnych dowodów .
- brak wykazania kosztów prowadzenia lokalu
- pełnomocnik finansowy Konfederacji zajumał do swojej kieszeni 48,04 zł nadwyżki, którą miał prawny obowiązek zwrócić.
- zrobili korektę faktury z 18k na 400zł .
- wpłacili sobie 800,00 zł na luzaku już po złożeniu sprawozdania finansowego .

Skutek jest taki, że muszą teraz zwrócić 47 242,86 zł do budżetu Państwa .

Partia dbili dla dbili.
~~bazyliszek niezalogowany
20 marca 2025r. o 5:57
Z cyklu złote myśli Janusza Korwina Mikke;

-,,Program Konferencji został napisany nie po to by go realizować, tylko po to by id_io_ci na nas głosowali. ''
Chociaż raz w pełni zgadzam się z J.K.Mikke.
~~pinochet niezalogowany
20 marca 2025r. o 6:22
~~Brudnożółty Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~redakcja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sit napisał(a): Już lewaki blokują wypowiedzi.
Idźcie w piz-du.

Na naszym portalu nie przeklinamy , nawet jak Kaczyński zasłużył.
Jak na Nentzena to można pisać bzdury a na dupiarza Trzaskowskiego to już nie.

Bolesławieckie lewackie portale dobrały się w korcu maku.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
20 marca 2025r. o 6:28
co stoi na przeszkodzie abyś założył swój własny?
''prawacki''...;D
20 marca 2025r. o 6:33
''W PiS-ie zawrzało? "Andrzej buduje Sławka"
Jak opisała Wirtualna Polska, w PiS-ie zdjęcie Dudy z Mentzenem "wzbudziło niesmak". – Andrzej buduje Sławka wiedząc, że to szkodzi na tym etapie Karolowi [Nawrockiemu – red.]. Daje się wkręcać w układy Przemka Wiplera i Marcina Mastalerka. Nie powinno tak być – mówił rozmówca WP z zaplecza partii Jarosława Kaczyńskiego.''

HAHAHAHAHA...
~~pinochet niezalogowany
20 marca 2025r. o 6:36
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): co stoi na przeszkodzie abyś założył swój własny?
''prawacki''...;D

Jestem zwykłym internauta i stwierdziłem tylko fakt,że obydwa wycinają komentarze,które nie są zgodne z chorą ,lewacka wizja rr. edaktorow tych portalu.
20 marca 2025r. o 7:17
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): co stoi na przeszkodzie abyś założył swój własny?
''prawacki''...;D

Jestem zwykłym internauta i stwierdziłem tylko fakt,że obydwa wycinają komentarze,które nie są zgodne z chorą ,lewacka wizja rr. edaktorow tych portalu.

jasne że tak...
tną bez chwili refleksji ale czy tylko ''prawaków''?
ja jestem raczej ''lewakiem'' a też mnie tną i to często-gęsto...
jak myślisz?...dlaczego? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza