~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Widać wybitny z pana intelektualista. Widać pan jest tym promilem. Ale promilem zamroczony.
Jeśli ktoś nie dostrzega że stajemy się wasalem Unii i ukrainy. Płacimy 50 mln dolarów za starlinki w zamian nie dostając nic no to gratuluję intelektu. Wiecie jaka jest różnica mieć PiS a ko? Ci z pisu są malo rozgarnięcial3 się z tym nie kryją, ci z ko są tumanami a uważają się za inteligencję. Taka jest różnica
Bredzisz!
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.
Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??
~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni
~~panM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni
*****************************************************************************************************************************
No ok , . A czy potrafisz merytorycznie , z argumentami zaprezentować co dobrego i w jaki sposób mogła by nam przynieść władza Konfederacji ?
Opisz , o gospodarce krajowej , o gospodarce międzynarodowej. O relacjach gospodarczych z Unią , USA ,Chinami . Napisz kto by spłacił 250 miliardów € które Polska dostała na czysto przez ostatnie 20 lat ?
Masz prawo krytykować autorów felietonów ale gdy porywasz się na inwektywy aby nie wyjść na zero komentatora podpisz się.
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.
Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??