Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
9 godz. 31 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Widać wybitny z pana intelektualista. Widać pan jest tym promilem. Ale promilem zamroczony.
Jeśli ktoś nie dostrzega że stajemy się wasalem Unii i ukrainy. Płacimy 50 mln dolarów za starlinki w zamian nie dostając nic no to gratuluję intelektu. Wiecie jaka jest różnica mieć PiS a ko? Ci z pisu są malo rozgarnięcial3 się z tym nie kryją, ci z ko są tumanami a uważają się za inteligencję. Taka jest różnica

Bredzisz!

Nie , nie bredzi. Wszystkich cepów z PiS i z KO w prosty sposób wypunktował.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
9 godz. 28 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??

16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.

Tusk przebrał się za Hübner?

bobrzanie.pl
~~panM niezalogowany
9 godz. 27 min. temu
~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni

*****************************************************************************************************************************
No ok , . A czy potrafisz merytorycznie , z argumentami zaprezentować co dobrego i w jaki sposób mogła by nam przynieść władza Konfederacji ?
Opisz , o gospodarce krajowej , o gospodarce międzynarodowej. O relacjach gospodarczych z Unią , USA ,Chinami . Napisz kto by spłacił 250 miliardów € które Polska dostała na czysto przez ostatnie 20 lat ?
Masz prawo krytykować autorów felietonów ale gdy porywasz się na inwektywy aby nie wyjść na zero komentatora podpisz się.
29
Bernard
9 godz. 22 min. temu
~~panM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni

*****************************************************************************************************************************
No ok , . A czy potrafisz merytorycznie , z argumentami zaprezentować co dobrego i w jaki sposób mogła by nam przynieść władza Konfederacji ?
Opisz , o gospodarce krajowej , o gospodarce międzynarodowej. O relacjach gospodarczych z Unią , USA ,Chinami . Napisz kto by spłacił 250 miliardów € które Polska dostała na czysto przez ostatnie 20 lat ?
Masz prawo krytykować autorów felietonów ale gdy porywasz się na inwektywy aby nie wyjść na zero komentatora podpisz się.

Oni nie potrafią rozliczenia kampanii złożyć w terminie, przez co tracą pół miliona, czyli tyle, ile Sławek weźmie z 800 plus na trójkę dzieci przez 17 lat z hakiem?

bobrzanie.pl
~~Czarna Gazania niezalogowany
9 godz. 22 min. temu
Nie łudźmy sie że wygra Mentzen.
Lewacki eurokołchoz na to nie pozwoli.
~~Kasztankowa Przylaszczka niezalogowany
9 godz. 14 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??

To co Ty jeszcze robisz na tym zgniłym Zachodzie? pakuj się do pociągu i kierunek Moskwa :)
~~Kupiłem nick niezalogowany
9 godz. 12 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.

Tusk przebrał się za Hübner?

Bernard ja osobiście uważam UE za zło bo ona nie tak miała wyglądać. Idea UE miała być całkiem inna niż taką jaką teraz widzisz. Weź się bardziej zagłęb w ten temat to zobaczysz. Dlaczego UK wystąpiło z UE ??! Bo więcej w nią pakowali niż zyskali a nie o to właśnie chodziło.
~~Jasio niezalogowany
9 godz. 8 min. temu
'' Weź się bardziej zagłęb...''
kupiłeś ten nick to sprzedaj go i kup sobie słownik poprawnej polszczyzny.;}
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza