Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 godz. 19 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??

16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.

Tusk przebrał się za Hübner?

Bernard ja osobiście uważam UE za zło bo ona nie tak miała wyglądać. Idea UE miała być całkiem inna niż taką jaką teraz widzisz. Weź się bardziej zagłęb w ten temat to zobaczysz. Dlaczego UK wystąpiło z UE ??! Bo więcej w nią pakowali niż zyskali a nie o to właśnie chodziło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
13 godz. 14 min. temu
'' Weź się bardziej zagłęb...''
kupiłeś ten nick to sprzedaj go i kup sobie słownik poprawnej polszczyzny.;}
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 godz. 10 min. temu
~~Kasztankowa Przylaszczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??

To co Ty jeszcze robisz na tym zgniłym Zachodzie? pakuj się do pociągu i kierunek Moskwa :)

Tak siedzę jeszcze na zachodzie ale nie w Polsce.
Rano nie narzekam że muszę zatankować a nie ma paliwa za 5,19 zł obiecanego przez Herr Tuska ,bo mam 3 km do pracy i jeżdżę rowerem. A jak chce pojechać np nad Morze Północne samochodem żeby psy sobie pobiegały to jadę na stacje i tankuje. Stać mnie na to a nie pi€€€€rodle na bolec info ze jest potrzeba bojkotować stacje cpn w Bolesławcu.

A najważniejsza sprawa, jeżeli miałbym już wylatywać z Europy to mój kierunek
Filipiny
Wietnam
Tajlandia.
29
Bernard
12 godz. 59 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.

Tusk przebrał się za Hübner?

Bernard ja osobiście uważam UE za zło bo ona nie tak miała wyglądać. Idea UE miała być całkiem inna niż taką jaką teraz widzisz. Weź się bardziej zagłęb w ten temat to zobaczysz. Dlaczego UK wystąpiło z UE ??! Bo więcej w nią pakowali niż zyskali a nie o to właśnie chodziło.

I obywatele UK byli przed brexitem jak dziś zwolennicy polexitu.

bobrzanie.pl
~~Najlepszy Premier niezalogowany
12 godz. 54 min. temu
0. Odsunięcie pis od władzy i rozluczanie przestępców i złodzieji

1. Uniknięcie recesji (2008-2009) – Polska jako jedyny kraj UE miała wzrost gospodarczy.
2. Budowa dróg i autostrad – m.in. A1, A2, A4, S7, S8, modernizacja kolei (Pendolino).
3. Fundusze UE – wynegocjował ok. 300 mld zł na lata 2014-2020.
4. Euro 2012 – infrastruktura stadionowa i drogowa.
5. Silniejsza pozycja Polski w UE – przewodniczący Rady Europejskiej 2014-2019.
6. Relacje międzynarodowe – wsparcie Ukrainy, poprawa stosunków z Niemcami i USA.
7. Wydłużenie wieku emerytalnego – miało zabezpieczyć finanse państwa (cofnięte przez PiS).
8. Ulgi podatkowe dla rodzin – wspierające rodziny z dziećmi.
~~Brawo UE niezalogowany
12 godz. 51 min. temu
Wpłaty Polski do UE (2004-2023): ok. 90 mld euro
Środki otrzymane z UE: ok. 250 mld euro
Bilans na plus: ok. 160 mld euro

Polska jest jednym z największych beneficjentów funduszy unijnych.

~~Elon niezalogowany
12 godz. 51 min. temu
~~Brawo UE napisał(a): Wpłaty Polski do UE (2004-2023): ok. 90 mld euro
Środki otrzymane z UE: ok. 250 mld euro
Bilans na plus: ok. 160 mld euro

Polska jest jednym z największych beneficjentów funduszy unijnych.

Nawet faszysta Musk to potwierdził
~~panM niezalogowany
12 godz. 37 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):

*************************************************************************************************************************
Wielka Brytania należy do potęg finansowych świata i stąd jej saldo w Unii było ujemne.
Ale też dzięki temu nie musiała spłacać żadnych zadłużeń wobec Unii.
Polska , Europejska biedota po komunie bez przemysłu , bez swoich miliarderów , klasy śrdniej i solidnej prywatnej przedsiębiorczości weszła tam na głodzie finansowym. Na głodzie którego większość przeżarła rodzima administracja. Przez 20 lat zabraliśmy od Unii troszkę kasy 20 miliardów U i teraz trzeba by to oddać. A z czego jak my u siebie i na zewnątrz mamy 1,5 biliona długu. Powiedz dobry człowieku czy Mentzen odda swoje miliony z Bitcoinów na spłatę tych miliardów. Razem daje to 2,5 biliona zeta.
Przecież on proponuje zero ZUS , zero podatków , izolację od innych krajów .
Wystarczyło be dwa lata a chleb będzie po 100 tysięcy za kromkę. A kiełbasa jak sobie narysujesz na piasku bo na kartkę nie będziesz miał . Papier toaletowy znowu będzie dobrem narodowym .
Co my tu mamy aby podskakiwać ze światem ?
Nie zapominaj że około 5 milionów naszyj jest poza krajem . A kto by t pracował ? Jak teraz już nie można znaleźć przyzwoitego fachowca ? Kto by cię leczył i gdzie ? Kto by chodził do restauracji Paryskiej ?
Zobacz co się dzieje w izolowanej Kubie , nawet prądu już nie mają .
Głosuj na Mentzena , głosuj. On jest multimilionerem i da radę a ty ? Golasem z marzeniami ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza