~~Kasztankowa Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.
Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??
To co Ty jeszcze robisz na tym zgniłym Zachodzie? pakuj się do pociągu i kierunek Moskwa :)
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.
Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??
16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.
Tusk przebrał się za Hübner?
Bernard ja osobiście uważam UE za zło bo ona nie tak miała wyglądać. Idea UE miała być całkiem inna niż taką jaką teraz widzisz. Weź się bardziej zagłęb w ten temat to zobaczysz. Dlaczego UK wystąpiło z UE ??! Bo więcej w nią pakowali niż zyskali a nie o to właśnie chodziło.
I obywatele UK byli przed brexitem jak dziś zwolennicy polexitu.
~~Brawo UE napisał(a): Wpłaty Polski do UE (2004-2023): ok. 90 mld euro
Środki otrzymane z UE: ok. 250 mld euro
Bilans na plus: ok. 160 mld euro
Polska jest jednym z największych beneficjentów funduszy unijnych.
~~Tropiciel głupoty napisał(a): Autor felietonu podpisał się :
Bernard Łętowski
dziennikarz i redaktor portalu i gazety Bolec.Info. Nie używa AI do pisania tekstów.
Powinien Pan dopisać że nie używa Pan do pisania tekstów także rozumu.
~~Tylko Konfederacja napisał(a): Trzaskowski jak i Romek wywala pieniądze w błoto w Warszawie toaleta publiczna 660 tys zł u nas nowoczesne baseny za ileś tam milionów…. Wał goni wał. Koniec z wałami. Koniec z kolesiowatymi posadami w państwie i koniec ministrów nawet od rodziny. MENTZEN 2025 ! Jebać PiS i krec ać Ko i Tuska. Zastosowana autokorekta