Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
10 godz. 6 min. temu
Włączcie sobie na YouTube „Mentzen grilluje“ odcinek 59 … jak w inteligenty sposób wyśmiał jakiegoś lokalnego dziennikarza. … 9 min 47 sekunda filmu.

Widzę że lokalni dziennikarze są na bardzo niskim poziomie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9 godz. 59 min. temu
Bolesławieckiego lokalnego dziennikarza
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
9 godz. 49 min. temu
Czy Jessica i Braianek się ucieszą, że nie będzie 800 plus? Sławek pobiera 800+. Na trójkę dzieci. Nie ma skrupułów doić państwa na świadczenia socjalne, które chce zlikwidować ?
A wielu beneficjentów 800+ wystaje na jego wiecach i bije brawo. To albo do nich nie dociera prawda albo trzeba być takim ,, patriotom,, by dla kraju zrezygnować z socjalu !
Czy ucieszą się z tego, że będą musieli dopłacać babci i dziadkowi do życia, bo emerytur też nie będzie?
No fajny program po prostu.

Widziałam filmik matki Amerykanki, która zalewała się łzami, że ona głosowała na Trumpa, a teraz zabrali jej kartki żywieniowe i ona nie ma co dać jeść "Bąbelkom".
Gdyby u nas wygrał Mentzen byłoby podobnie. Zaklad ?
A wystarczy myśleć przed, a nie po.
6 godz. 7 min. temu
Niemcy po zmianie władzy tez trochę zmądrzały a mianowicie.

Poleczka siedząca w Polsce nie pracująca , mająca np 2 dzieci , a jej facet pracuje w Niemczech to mogła pobierać 800+ i on przez to że pracuje u Niemca mógł pobierać po 250€ na dzieci.
A teraz chcą zrobić tak. Ok damy tobie po 250€ na dziecko ale dziecko musi być w Niemczech.
6 godz. 4 min. temu
Niemcy są tak wkürwieni że w Niemczech obowiązuje prawo Ziemi.

Przyjeżdża Rumun z Bułgarką do Niemiec , Bułgarka rodzi i mały mieszaniec z miejsca ma paszport niemiecki.
~~Złotoruda Krwawnica niezalogowany
5 godz. 58 min. temu
Mi SLD i koalicja zabrała rentę wdowia.
Nie dali 60000 ulgi podatkowej.
Nie głosować na nich też pięknie obiecywali i co też mamy nakręcić filmik.
~~Koralowy Buk niezalogowany
5 godz. 44 min. temu
Trochę redaktorze przekolorowales ;) wszyscy na jednego? Nawet z nieistotnymi idziecie ramię w ramię
~~Daro niezalogowany
5 godz. 44 min. temu
Prawdziwy Polak i Patryiota gdyby został Prezdenterm to by zrobił porządek też z ukraińcami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!