~~PanM napisał(a): Ten kwik i nagonka lewaków i innych POwców (który to już artykuł o Mentzenie na tym portliku..?) oznacza że Sławek ma szanse w drugiej turze - potrzebna mobilizacja młodych i myślących aby do drugiej tury dostał się on a nie pisowski kandydat.
~~PanM napisał(a): Ten kwik i nagonka lewaków i innych POwców (który to już artykuł o Mentzenie na tym portliku..?) oznacza że Sławek ma szanse w drugiej turze - potrzebna mobilizacja młodych i myślących aby do drugiej tury dostał się on a nie pisowski kandydat.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ten kwik i nagonka lewaków i innych POwców (który to już artykuł o Mentzenie na tym portliku..?) oznacza że Sławek ma szanse w drugiej turze - potrzebna mobilizacja młodych i myślących aby do drugiej tury dostał się on a nie pisowski kandydat.
Najlepiej jakby wszystko rozstrzygało się w pierwszej turze z wygraną Sławka.
Już sobie wyobrażam ten płacz i lament lewicowej strony.
Widzieliście wystąpienie komika Hołowni w Częstochowie i tłumacza migowego ??? Jak nie widzieliście to polecam zobaczyć.
Tłumacz nie dowierzał co Hołownia pi€€€rdoli. Umarłem ze śmiechu myśląc że to jest jakiś kawał. A to naprawdę nie jest kawał , to wydarzyło się w Częstochowie, wczoraj lub dwa dni temu. Na YouTube na pewno znajdziecie , chyba ze lewant już widzieli tylko się nie odzywają.
Zastosowana autokorekta
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ten kwik i nagonka lewaków i innych POwców (który to już artykuł o Mentzenie na tym portliku..?) oznacza że Sławek ma szanse w drugiej turze - potrzebna mobilizacja młodych i myślących aby do drugiej tury dostał się on a nie pisowski kandydat.
Najlepiej jakby wszystko rozstrzygało się w pierwszej turze z wygraną Sławka.
Już sobie wyobrażam ten płacz i lament lewicowej strony.
Widzieliście wystąpienie komika Hołowni w Częstochowie i tłumacza migowego ??? Jak nie widzieliście to polecam zobaczyć.
Tłumacz nie dowierzał co Hołownia pi€€€rdoli. Umarłem ze śmiechu myśląc że to jest jakiś kawał. A to naprawdę nie jest kawał , to wydarzyło się w Częstochowie, wczoraj lub dwa dni temu. Na YouTube na pewno znajdziecie , chyba ze lewant już widzieli tylko się nie odzywają.
Tępy ... twój Sławomir nawet nie załapie się do drugiej tury ,na jego spotkania przychodzą szczyle co mają mleko pod dziobem i nie mają 18 lat ,nie mają prawa głosu ,był już kiedyś taki Stan Tymiński ten to chociaż obiecał tym co na niego zagłosują po 20 dolarów i faktycznie zdobył 20 % głosów ,twój Mentzen obiecuje , że zabierze emerytom 13 i 14 emerytury ,800 plus ,i zlikwiduje podatki .po prostu fenomen .Zastosowana autokorekta
I widzisz jakim prostym cepem jesteś ??
Emeryci mają gdzieś 13 i 14 emerytury. Tak tyle lat pracowali i odkładali składki na swoją emeryturę, to geniuszu odpisz mi, dlaczego zebranych składek dalej pobierają emeryturę, wystarczy żeby emerytura była bez podatku i uwierz emeryt będzie z tego bardziej zadowolony.
Druga sprawa 800+ … jeżeli państwo obniżyło by próg podatkowy dla pracujących i dla osób mających swoje działalności to uwierz każdy miałby w poważaniu ów 800+.
Tylko mi nie pisz o
Aborcji
ZUS
Itp itd … bo o tym pisałem