Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kasztankowa Przylaszczka niezalogowany
przedwczoraj o 16:30
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Pamiętam kandydata o nazwisku Stan Tymiński który podobnie jak Mentzen ogłupił 20 % społeczeństwa wyprzedził nawet Jacka Kuronia ,ale on obiecał wszystkim idiotom po 20 dolarów ,natomiast hochsztapler Mentzen obiecuje zabranie 13 i 14 emerytury ,800 plus i mówi otwarcie koniec z rozdawnictwem .

I bardzo dobrze że zabierze 13-14 emeryturę a 800+ nie będzie potrzebne jak człowiek będzie miał niższe podatki. Ty człowieku tylko słyszysz co chcesz usłyszeć albo jesteś tak głupi że nie rozumiesz co on w ogóle mówi.

Sprzedaj wreszcie ten nick i kup se coś jeść co? bo piedrolisz aż głowa boli :) co On ma do podatków i innych rzeczy? od rządzenia jest Rząd a On jedynie będzie mógł swoich patusiów ułaskawiać jak jeden pajac z pałaca :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowofioletowy Żywotnikowiec niezalogowany
przedwczoraj o 16:30
~~Ja napisał(a): Też głosujemy na Sławka . Na istotnych nie przechodzą komentarze gdzie krytykuje się Trzaskowskiego a na Mentzena jak coś złego napiszesz opublikują . I gdzie jest wolność słowa .

Sławka... Wazeliniarz!
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 16:31
Jak czytam co niektórych głupków którzy piszą ze Mentzen chce zlikwidować ZUS itp itd a w ogóle nie rozumieją co on ma na myśli. Mentzen chce zrobić jak w Niemczech , każdy miałby wybór do prywatnej ubezpieczalni.
~~konfedeRUSJA niezalogowany
przedwczoraj o 16:32
Emeryci i mający dzieci na pewno nie zagłosują za konfedeROSJĄ.

-800+
-13 i 14 emerytura
Młodzież niech się też zastanowi czy
tik-tok im nie szkodzi
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 16:36
~~konfedeRUSJA napisał(a): Emeryci i mający dzieci na pewno nie zagłosują za konfedeROSJĄ.

-800+
-13 i 14 emerytura
tik-tok im nie szkodzi

O tyle dobrze ze emerytów jest coraz mniej a młodzież jest już zmęczona starymi świniaki którzy rządzą od 30 lat
~~Zło niezalogowany
przedwczoraj o 16:41
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~konfedeRUSJA napisał(a): Emeryci i mający dzieci na pewno nie zagłosują za konfedeROSJĄ.

-800+
-13 i 14 emerytura
tik-tok im nie szkodzi

O tyle dobrze ze emerytów jest coraz mniej a młodzież jest już zmęczona starymi świniaki którzy rządzą od 30 lat

Owszem ale chyba nie chcą proruskiego prezydenta demagoga bez programu. Tyle że młody i tyle że nie z pis i po. Ale ma złe poglądy.
~~Lipco niezalogowany
przedwczoraj o 16:42
Oj strasznie radaktorzyne boli że ktoś może mieć inne zdanie. Jeszcze ten ,,elokwentny" poziom artykułu. Powiedz szczerze że boicie się że możecie przegrać i tyle. Jesteście jak tvp czy tvn. W sumie teraz to wg was są wolne i niezależne media bo mowia to co wy chcecie. Mentzen nie ma poparcia w żadnej tv a jest w stanie wygrać w II turze i tego się boicie. Że ktoś wam mówi prawdę w oczy. A poza ym lepiej sluchac jak to nazwałeś pierdów niż waszych kłamstw
22745
oprych
przedwczoraj o 16:46
"(Mógł Ronaldo, a Sławek jest Ronaldem naziolstwa, to i on mógłby)."

Jak miał ten "redaktorzyna" trochę szacunku u mnie tak poszłooo w pi..du.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza