Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 marca 2025r. o 16:48
~~Zło napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~konfedeRUSJA napisał(a): Emeryci i mający dzieci na pewno nie zagłosują za konfedeROSJĄ.

-800+
-13 i 14 emerytura
Młodzież niech się też zastanowi czy
tik-tok im nie szkodzi

O tyle dobrze ze emerytów jest coraz mniej a młodzież jest już zmęczona starymi świniaki którzy rządzą od 30 lat

Owszem ale chyba nie chcą proruskiego prezydenta demagoga bez programu. Tyle że młody i tyle że nie z pis i po. Ale ma złe poglądy.

Jeżeli by nie chcieli to by nie miał takiego poparcia a druga sprawa ja do Włodka nic nie mam a wręcz człowiek się cieszy że ciśnie z banderowcami!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Makowa Sosna niezalogowany
17 marca 2025r. o 16:49
To już kolejny artykuł o Mentzenie... Lewactwo nie ogarnia że waląc w niego tylko go wzmacniają bo przecież są biegunowo odlegli od jego poglądów. Także elegancko :)))
~~Alfons niezalogowany
17 marca 2025r. o 16:49
W Rumunii Kreml finansował kampanię na tik-toku kandydata na Prezydenta.
Wynik wyborów unieważniono.
W Polsce Kreml ma 3 kandydatów. Mentzen, Alfons i Braun.
17 marca 2025r. o 16:50
Pytanko mam.
Po ile jest ropa w Polsce ???
Bo w NL po 1.61 €.
~~Lipco niezalogowany
17 marca 2025r. o 16:51
Wg redakcji każdy kto nie chce przyjąć,,inżynierów" jest faszysta.
Każdy kto stawia dobro swojego kraju na 1 miejscu jest faszysta.
Każdy który mówi stop świadczeniom socjalnym dla ukraincow jest faszysta
Każdy kto uważa że Polska powinna sama decydować o swojej obronności jest faszysta
No to chyba ktoś jest na tyle ograniczony ze nie rozumie czym jest faszyzm.
~~Alfons napisał(a): W Rumunii Kreml finansował kampanię na tik-toku kandydata na Prezydenta.

Wiesz lepiej być Alfonsem niż osobą która otwiera usta zaczyna kłamać.
~~Zlotousty niezalogowany
Polską Pocztę sprzedać, ZUS zlikwidować ,wstrzymać 13 i 14 emerytury .Leczenie ma być prywatne ,lasy sprywatyzować i na grzyby będziemy jeździć do Niemiec i Czech .A zapomniał bym po pierwsze wyjść z Unii. Założyć pakt z AfD i Putinem .!
~~Lipco niezalogowany
17 marca 2025r. o 16:54
~~Alfons napisał(a): W Rumunii Kreml finansował kampanię na tik-toku kandydata na Prezydenta.

A skąd masz takie informacje? Z tvn?! Prawda jest trochę inna bo te zarzuty o finansowanie kampani przez Rosję zostały specjalnie zmyślone aby ktoś kto nie godzi się na poddaństwo swojego kraju Unii i jej chorym wymysłom, wygrał wybory w Rumunii. No ale niestety twój umysł nie jest w stanie tego ogarnąć. Bo myślenie boli. Bo w TV mi tak powiedzieli i to jest prawda
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza