Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 16:55
~~Zlotousty napisał(a): Polską Pocztę sprzedać, ZUS zlikwidować ,wstrzymać 13 i 14 emerytury .Leczenie ma być prywatne ,lasy sprywatyzować i na grzyby będziemy jeździć do Niemiec i Czech .A zapomniał bym po pierwsze wyjść z Unii. Założyć pakt z AfD i Putinem .!

Kolego nie wiem jak w Czechach ale w Niemczech możesz tylko zebrać od 1kg do 2 kg na osobę jak masz powyżej mandat 1000€. I taki mandacik dostajesz z miejsca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowawa Frezja niezalogowany
wczoraj o 16:58
Poparcie i zainteresowanie młodzieży Nentzenem i jego demagogią nie mają wielkiego znaczenia.
Jeśli Nentzen na tym opiera swoje nadzieje na dobry wynik w wyborach to znaczy, że słabo z jego szarymi komórkami bo po prostu młodzież nie chodzi na wybory.
~~Tik tok niezalogowany
W Rumunii unieważniono wyniki pierwszej tury wyborów prezydenckich po ujawnieniu, że kampania jednego z kandydatów, Călina Georgescu, była wspierana przez Kreml i prowadzona na platformie TikTok. Sąd Konstytucyjny Rumunii stwierdził, że doszło do manipulacji procesem wyborczym, w tym do cyberataków i preferencyjnego traktowania Georgescu przez TikTok, co naruszało zasady przejrzystości i równości szans kandydatów. W związku z tym wyniki wyborów zostały unieważnione, a Georgescu został wykluczony z udziału w powtórzonych wyborach prezydenckich zaplanowanych na maj 2025 roku.
~~Zlotousty napisał(a): Polską Pocztę sprzedać, ZUS zlikwidować ,wstrzymać 13 i 14 emerytury .Leczenie ma być prywatne ,lasy sprywatyzować i na grzyby będziemy jeździć do Niemiec i Czech .A zapomniał bym po pierwsze wyjść z Unii. Założyć pakt z AfD i Putinem .!

Skłamałem ciebie , nie 1000€ mandatu tylko od 2.500€ do 10000€ jak masz powyżej 2kg
~~Demagogia niezalogowany
wczoraj o 17:02
Populizm i brak realizmu w gospodarce – Jego propozycje gospodarcze, takie jak radykalne obniżki podatków i likwidacja wielu instytucji państwowych, są oceniane jako populistyczne i trudne do wdrożenia w realiach budżetowych Polski. Krytycy twierdzą, że mogłyby doprowadzić do destabilizacji finansów publicznych.

2. Kontrowersyjne wypowiedzi – Mentzen zasłynął z hasła „Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE”, co wywołało oburzenie i oskarżenia o szerzenie nienawiści. Choć sam później tłumaczył, że to ironiczne podsumowanie oczekiwań wyborców Konfederacji, wielu uznało to za przejaw radykalizmu.

Brak spójnego programu politycznego – Choć Mentzen uchodzi za eksperta od gospodarki, jego partia nie przedstawia często szczegółowych rozwiązań w wielu kluczowych kwestiach, takich jak polityka zagraniczna, obronność czy edukacja. Krytycy zarzucają mu, że opiera się na ogólnikach i hasłach zamiast na konkretnych propozycjach.

Powiązania z radykalną prawicą – .

Hipokryzja w podejściu do biznesu i wolnego rynku – Choć Mentzen przedstawia się jako zwolennik wolnego rynku, jego działalność doradcza i korzystanie z różnych form wsparcia publicznego (np. dotacji) są czasem uznawane za sprzeczne z jego deklaracjami ideologicznymi.
wczoraj o 17:03
Ja ostatnio w Niemczech dostałem mandat 400€ za to że pościłem psy nad rzeką Elba, nie zauważając tabliczki że tam są jakieś roślinki pod ochroną.
~~Płowobrązowa Szydlica niezalogowany
wczoraj o 17:07

Proste rozwiązania i recepty głoszone przez tego gościa są dla naiwnych małolatów i przygłuuupich starszych.To samo głosił jego "ojciec" Korwin by na końcu wpiąć się na wyznawców i wziąć emeryturę Unijną.A juz byt w jednej partii (raczej hałastrze) z takim Braunem mówi samo za siebie.
~~Zenek niezalogowany
wczoraj o 17:08
Polityka prorosyjska

Brak doświadczenia w zarządzaniu Państwem
Likwidacja podstawowych usług jak opieka zdrowotna, zus, edukacja

Prawa kobiet czy polityka mieszkaniowa są dla niego nie istotne.

Influencer Mentzen stosuje marketing zamiast polityki. Proste przekazy dla ludzi prostych.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza