Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec
~~Brunatnoczarna Laurencja niezalogowany
5 godz. 47 min. temu
~~Janusz napisał(a): Wreszcie ktoś kto ma coś do powiedzenia. Wreszcie ktoś na poziomie a nie jakieś ,,popierdółki''.

Tak tak i co kilka godzin ten Ktoś zmienia zdanie, hahaha.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja niezalogowany
5 godz. 43 min. temu
Przecież Tęczowy nie spotyka się z ludźmi. To są wszystko ustawki . A tak w ogóle to jego drażnią takie spotkania z wyborcami .
~~Bladoniebieska Hakonechloa niezalogowany
4 godz. 25 min. temu
Tak możesz pisać do 3 prorosyjskich kandydatów tj. Mentzena, Nawrockiego, Brauna a nie do Prezydenta Rafała Trzaskowskiego - wyartykuował niejaki Swolocz. Te, Swolocz - coś pod kopułą nietęgo. NAWROCKI jest tak mocno prorosyjski, że aż PUTIN ŚCIGA GO LISTEM GOŃCZYM.
~~Srebrzystoczarna Mahonia niezalogowany
4 godz. 17 min. temu
~~Bladoniebieska Hakonechloa napisał(a): Tak możesz pisać do 3 prorosyjskich kandydatów tj. Mentzena, Nawrockiego, Brauna a nie do Prezydenta Rafała Trzaskowskiego - wyartykuował niejaki Swolocz. Te, Swolocz - coś pod kopułą nietęgo. NAWROCKI jest tak mocno prorosyjski, że aż PUTIN ŚCIGA GO LISTEM GOŃCZYM.

‹ wróć

Więcej ważnych informacji znajdziesz na stronie głównej Onetu

Jak zaznaczył na platformie X Krzysztof Brejza, wyjazd Karola Nawrockiego kosztował 22,5 tys. zł. "Po powrocie Muzeum nie wydało komunikatu, nie zamieściło zdjęć z wizyty, pobyt Nawrockiego u ludzi Putina przemilczano też w social mediach MIIWŚ, choć z dyrektorem bawił w Rosji m.in. rzecznik prasowy. Zawiadamiam prokuraturę z paragrafu o niegospodarności i przekroczeniu uprawnień" — poinformował europoseł KO.
Delegacja Karola Nawrockiego

Delegacja dyrektora Muzeum II Wojny Światowej Karola Nawrockiego oraz jego czterech współpracowników w Moskwie trwała od 23 do 25 lipca 2022 r. Podczas pobytu w rosyjskiej stolicy obecny kandydat na prezydenta odwiedził m.in. propagandowe Rosyjskie Muzeum Zwycięstwa.
~~Blond Cebulica niezalogowany
4 godz. 15 min. temu
~~ja napisał(a): Przecież Tęczowy nie spotyka się z ludźmi. To są wszystko ustawki . A tak w ogóle to jego drażnią takie spotkania z wyborcami .

Ja jednak widziałem jak Nawrocki w kilku filmikach agitował do wyborów ogromne stado owiec i baranów .
~~Kasztankowa Przylaszczka niezalogowany
3 godz. 58 min. temu
~~Pan ten napisał(a): Lubię Niemców i ten.......a pod Grunwaldem to jeszcze nie wiadomo jak to się skończy.

Pod Grunwald to znowu zaprosimy tych rycerzy Maryi, Jezusa, i JaPy II :) by kolejny raz łomot im dać :)
~~Barwinkowy Dzwonek niezalogowany
3 godz. 58 min. temu
A po jaką cholere on ma tutaj przyjeżdżać ??!!! Tylko smród kiełbasy wyborczej zostanie. Zamknąć drogi wjazdowe do naszego pięknego miasta ! Bolesławiec nie jest na sprzedaż!! Sio mi stąd!!!!! Won......
~~Wiosenna Sasanka niezalogowany
3 godz. 51 min. temu
~~Barwinkowy Dzwonek napisał(a): A po jaką cholere on ma tutaj przyjeżdżać ??!!! Tylko smród kiełbasy wyborczej zostanie. Zamknąć drogi wjazdowe do naszego pięknego miasta ! Bolesławiec nie jest na sprzedaż!! Sio mi stąd!!!!! Won......

Twoja matka by go powitała ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza