~~Juras napisał(a): Przemysław Czarnek: ,,Jeśli wybory wygra Trzaskowski, to z całą pewnością będziemy siedzieć, PiS zostanie zdelegalizowane, TV Republika nie dostanie koncesji...''
No, ale żeby Czarnek tak nas motywował do głosowania na Trzaskowskiego , to w życiu bym się nie spodziewał.
MNIE PRZEKONAŁ !!!
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Przemysław Czarnek: ,,Jeśli wybory wygra Trzaskowski, to z całą pewnością będziemy siedzieć, PiS zostanie zdelegalizowane, TV Republika nie dostanie koncesji...''
No, ale żeby Czarnek tak nas motywował do głosowania na Trzaskowskiego , to w życiu bym się nie spodziewał.
MNIE PRZEKONAŁ !!!
Jeśli Czarnek namawia to ja też głosuję na Doktora Rafała Trzaskowskiego !
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szary napisał(a): Nie chcemy tu tego patałacha , on się nadaje do pchania karuzeli a nie rządzenia państwem
Twojej mamy też nikt nie chce ruchać !
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szary napisał(a): Nie chcemy tu tego patałacha , on się nadaje do pchania karuzeli a nie rządzenia państwem
Twojej mamy też nikt nie chce ruchać !
Ty się zacznij modlić żeby do ciebie przyszła policja ,a nie ja. A redaktor takich jak powyższy nie usuwa,ale takie które nie są zgodne z lewacka wizja świata redaktorów bolca.
Widzę tutaj podręcznikową groźbę karalną.I bez wyzwisk w stronę redakcji proszę.
~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Przemysław Czarnek: ,,Jeśli wybory wygra Trzaskowski, to z całą pewnością będziemy siedzieć, PiS zostanie zdelegalizowane, TV Republika nie dostanie koncesji...''
MNIE PRZEKONAŁ !!!
Jeśli Czarnek namawia to ja też głosuję na Doktora Rafała Trzaskowskiego !