~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Przemysław Czarnek: ,,Jeśli wybory wygra Trzaskowski, to z całą pewnością będziemy siedzieć, PiS zostanie zdelegalizowane, TV Republika nie dostanie koncesji...''
No, ale żeby Czarnek tak nas motywował do głosowania na Trzaskowskiego , to w życiu bym się nie spodziewał.
MNIE PRZEKONAŁ !!!
Jeśli Czarnek namawia to ja też głosuję na Doktora Rafała Trzaskowskiego !
~~Brunatnorudy Cedr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Przemysław Czarnek: ,,Jeśli wybory wygra Trzaskowski, to z całą pewnością będziemy siedzieć, PiS zostanie zdelegalizowane, TV Republika nie dostanie koncesji...''
No, ale żeby Czarnek tak nas motywował do głosowania na Trzaskowskiego , to w życiu bym się nie spodziewał.
MNIE PRZEKONAŁ !!!
Jeśli Czarnek namawia to ja też głosuję na Doktora Rafała Trzaskowskiego !
Doktora ... bo padnę...
Doktor habilitowany człowiek o wielkiej kulturze znający 6 języków obcych .RAFAŁ TRZASKOWSKI przyszły prezydent Polski .
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Edzia już nie ma co golić. Wszystko co nie zostało wytarte samo powypadało.
Jak wszystko ?, spróchniałe zęby to rozumiem ale klapicha bez brody ?
~~Chupa Chups napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Edzia już nie ma co golić. Wszystko co nie zostało wytarte samo powypadało.
Jak wszystko ?, spróchniałe zęby to rozumiem ale klapicha bez brody ?
Ma to pewien plusik. Nie potrzebujesz później wykałaczki.
Żeby nie te zęby to by była dupa z gęby .
Zastosowana autokorekta
~~Brązowa Krzewuszka napisał(a): Rafał to znany trzepigruha z Warszawy , leń i pasożyt , tylko ...e na niego zagłosują Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~co tu się wyrabia napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):
&t=27s
Ty się wsioku za gnój bierz, a nie za wklejanie pierdów.