~~J23 napisał(a): A paszoł on wooon.
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.
staną obok siebie w drugiej turze kolego :)
~~Polska napisał(a): UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.
~~Putin jest dumny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polska napisał(a): UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.
A pisowscy i konfedeRuscy zdrajcy zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód. Putin jest z nich naprawdę dumny.
~~anty_POPIS napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.
Nie. Nie staną bo POlitycy już rozważają wariant rumuński.
Zobacz że wszyscy zagrożeni politycy nie próbują zyskać poparcia ale atakują Mentzena, który zagraża układowi PO-PIS
~~anty_POPIS napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.
Nie. Nie staną bo POlitycy już rozważają wariant rumuński.
Zobacz że wszyscy zagrożeni politycy nie próbują zyskać poparcia ale atakują Mentzena, który zagraża układowi PO-PIS
Rumunia przynajmniej miała sędziów którzy unieważnili wybory a pisowce razem z Dudą chcąc być bezkarnymi doprowadzili do tego że nie wiadomo kto jest sędzią i ma orzekać o ważności wyborów. Duda sprawił że nawet nie może przekazać władzy co jest jego obowiązkiem.