Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec
~~Swołocz niezalogowany
12 godz. 2 min. temu
~~J23 napisał(a): A paszoł on wooon.

Tak możesz pisać do 3 prorosyjskich kandydatów tj. Mentzena, Nawrockiego, Brauna a nie do Prezydenta Rafała Trzaskowskiego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~anty_POPIS niezalogowany
12 godz. 0 min. temu
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.

staną obok siebie w drugiej turze kolego :)

Nie. Nie staną bo POlitycy już rozważają wariant rumuński.
Zobacz że wszyscy zagrożeni politycy nie próbują zyskać poparcia ale atakują Mentzena, który zagraża układowi PO-PIS
~~Putin jest dumny niezalogowany
11 godz. 59 min. temu
~~Polska napisał(a): UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.

A pisowscy i konfedeRuscy zdrajcy zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód. Putin jest z nich naprawdę dumny.
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
11 godz. 58 min. temu
~~Putin jest dumny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polska napisał(a): UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.

A pisowscy i konfedeRuscy zdrajcy zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód. Putin jest z nich naprawdę dumny.

planuje... słowo klucz :)
~~Rumunia wygrała niezalogowany
11 godz. 53 min. temu
~~anty_POPIS napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.

Zobacz że wszyscy zagrożeni politycy nie próbują zyskać poparcia ale atakują Mentzena, który zagraża układowi PO-PIS

~~anty_POPIS napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.

Rumunia przynajmniej miała sędziów którzy unieważnili wybory a pisowce razem z Dudą chcąc być bezkarnymi doprowadzili do tego że nie wiadomo kto jest sędzią i ma orzekać o ważności wyborów. Duda sprawił że nawet nie może przekazać władzy co jest jego obowiązkiem.
~~wojtek niezalogowany
11 godz. 53 min. temu
No i po co on tu
~~The end niezalogowany
11 godz. 49 min. temu
Po co ten proniemiecki klaun w BC?
~~xxx niezalogowany
11 godz. 48 min. temu
Lewo jeden wyjechał, a już kolejny się pcha. Dajcie ludziom żyć! Nie tylko wyborami naród żyje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza