Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.
A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów.
Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?
~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.
A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów.
Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?[/c
POmyślaŁOM POmyślaŁOM
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Hahaha, przecież on zaprzecza sam sobie co 24 godziny, wierzycie w to !?