Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec
~~pinochet niezalogowany
16 godz. 26 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.

A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów.

Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?

Ma Pan rację, ci pacjenci jak i wielu innych mieszkańców Bolesławca nie chcą mieć nic wspólnego z tym lewackim kandydatem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
16 godz. 18 min. temu
Hahaha, przecież on zaprzecza sam sobie co 24 godziny, wierzycie w to !?
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
16 godz. 15 min. temu
Nie dajcie się nabrać ruskim trollom
~~Rafał niezalogowany
16 godz. 14 min. temu
Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
16 godz. 13 min. temu
~~Rafał napisał(a): Ja zdecydowanie jestem fanem Rafałka i na spotkanie pójdę, dziwne, że pyta się czy przyciągnie on tylu ludzi co ruski kasztan Mentzen. Mentzen nie ma prawa nawet stać obok Rafałka bo dla Rafałka to byłaby potwarz.

staną obok siebie w drugiej turze kolego :)
~~X niezalogowany
16 godz. 13 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.

A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów.

Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?[/c
POmyślaŁOM POmyślaŁOM
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 godz. 11 min. temu
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Hahaha, przecież on zaprzecza sam sobie co 24 godziny, wierzycie w to !?

Elektorat KO wierzy , tak jak uwierzył w 100 konkretów na 100 dni …
Ostatnio świętej pamięci Lecha Kaczyńskiego chwalił jak to dobry człowiek był … a nazwa ulicy Lecha Kaczyńskiego Warszawie została zmieniona na Armii Ludowej. I komu bliżej do włodarza Rosji , kolorowemu Rafciowi czy Mentzenowi??
~~Polska niezalogowany
16 godz. 2 min. temu
UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!