~~Putin jest dumny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polska napisał(a): UE panuje w ciągu 4 najbliższych lat przeznaczyć na zbrojenia co najmniej 800 miliardów euro.
A pisowscy i konfedeRuscy zdrajcy zagłosowali przeciwko Tarczy Wschód. Putin jest z nich naprawdę dumny.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.
A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów. Bolesławiec history book
Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?
Ma Pan rację, ci pacjenci jak i wielu innych mieszkańców Bolesławca nie chcą mieć nic wspólnego z tym lewackim kandydatem.
Masz rację, po co nam Trzaskowski, mamy KO, ale kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie mamy
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Och Bernard nie ładnie tak kasować posty jeżeli ktoś pisze źle na kolorowego Rafałka.
A napisałem tylko tyle , że dobrym miejscem spotkania Rafała Trzaskowskiego , były jakiś oddział w zakładzie psychiatrycznym na ulicy: Aleja Tysiąclecia 30 w Bolesławcu. Człowiek by zobaczył na 38 tys mieszkańców , ile jest nie zdiagnozowanych wiariatów. Bolesławiec history book
Skasowane zostały tylko wulgarne posty.
Ten jest po prostu chamski, wobec ludzi chorych i leczonych w tym szpitalu. Pomyślałoś o tym?
Ma Pan rację, ci pacjenci jak i wielu innych mieszkańców Bolesławca nie chcą mieć nic wspólnego z tym lewackim kandydatem.
Masz rację, po co nam Trzaskowski, mamy KO, ale kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie mamy~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): Hahaha, przecież on zaprzecza sam sobie co 24 godziny, wierzycie w to !?
Nie ma się co śmiać może cierpi na amnezję?
~~Złotoruda Krwawnica napisał(a): Zabrali wykluczyli część wdów i wdowców zabierajac rentę wdowia a gdzie 60000 tys.ulgi podatkowej gdzie akademik za 1 zł.dla studentów wymieniać obiecanki bo tylko obiecywali.