~~ napisał(a): Piątka Konfederacji: Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej.
Sławomir Mentzen
Nadal twierdzisz że nie chcą wyjścia z Unii .
I ty nic o tym nie wiesz?
A wiesz że swego czasu Mentzen nie miał nic przeciw by w Konfederacji byli i Żydzi i homoseksualiści?
Popierasz jego zdanie na ten temat?
~~ napisał(a): Piątka Konfederacji: Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej.
Sławomir Mentzen
Nadal twierdzisz że nie chcą wyjścia z Unii .
I ty nic o tym nie wiesz?
A wiesz że swego czasu Mentzen nie miał nic przeciw by w Konfederacji byli i Żydzi i homoseksualiści?
Popierasz jego zdanie na ten temat?
Z wywiadu Sławomira Mentzena możemy wyciągnąć jego nową piątkę: chce płatnych studiów, regulacji banków i zawodów medycznych, nie chce więcej pieniędzy na ochronę zdrowia i nie godzi się na aborcję, nawet gdy ciąża jest efektem gwałtu - pisze dla Wirtualnej Polski Jakub Majmurek." Nigdzie nie znalazłem o wyjściu z Unii. Przypomnę, popieram KAROLA NAWROCKIEGO, wywiesiłem ma mojej posesji jego baner. Jak do drugiej tury wejdzie Mentzen i Trzaskowski zagłosuję Mentzena jako lepszą opcję dla Polski, suwerenność ponad wszystko.
Dopisane 03.04.2025r. o godz. 21:57:
~~Gazania smukła napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wyraźnie napisałem, rolnicy nie chcą dopłat chcą godziwych cenDopisane 03.04.2025r. o godz. 21:29:Godziwe ceny dla rolników to drożyzna w sklepach, dlatego wymyślono dopłaty.Dopisane 03.04.2025r. o godz. 21:37:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gazania smukła napisał(a): Bzury piszesz Lucjan . Skąd wiesz że nie jestem właśnie rolnikiem? Sam siebie pognębiłeś tu własnymi wpisami o dopłatach . Polskie rolnictwo bez dopłat unijnych padnie w dwa lata max.
Dałeś dowód że nie jesteś rolnikiem, do 2005 nie było dopłat nie było dyktatu Unii za to u rolników było bydło, świnie, kury , teraz wielkie fermy i puste chlewy. Zbliża się koniec zdrowiej polskiej żywności.
Gdzie ty tu widzisz jakiś dowód? Co ty mi tu piszesz o 2005 roku?
Przed nim w Polsce nie było rolnictwa?
Było i wyobraź sobie rolnictwo kwitło. W Kraśniku na pastwisku wypasało się stado ponad 50 krów. Wiesz czyje?
Przeczytaj dokładnie kilka razy co napisałem i porównaj z twoją odpowiedzią .Jak nadal nie zrozumiesz jutro powtórzę dużymi literami. Dobranoc.