Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Błękitnozielona Surfinia niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:07
~~mieszkaniec gminy napisał(a): Ja miałem nie po drodze z poprzednim burmistrzem ,przez 10 lat działałem i wspomagałem obecną burmistrz ,ale teraz po tych wyborach bardzo żałuję tych straconych lat ,ta kobieta tak umiejętnie się maskowała ,prawdziwe oblicze pokazała teraz ,cała jej działalność opierała się na obiecankach cacankach i półprawdach .Dzisiaj na pewno będę namawiał wszystkich znajomych do bojkotu tego referendum ,no chyba ,że referendum będzie o odwołanie burmistrza i całej Rady .

Robert uspokój się oraz swoje psy. Jaką całą działalność pani burmistrz? Ile jest na stanowisku? Co mogła ci obiecać nie będąc burmistrzem? Uwielbiam taką manipulacje. Referendum ale z odwołaniem burmistrz ? Czemu nie wystartowałeś z takim pomysłem? A może był pomysł ale się nie chciało ? I kto miałby niby nim zostać? Pan od pizzy kolejny relichowski pionek ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mieszkaniec gminy niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:11
~~Błękitnozielona Surfinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mieszkaniec gminy napisał(a): Ja miałem nie po drodze z poprzednim burmistrzem ,przez 10 lat działałem i wspomagałem obecną burmistrz ,ale teraz po tych wyborach bardzo żałuję tych straconych lat ,ta kobieta tak umiejętnie się maskowała ,prawdziwe oblicze pokazała teraz ,cała jej działalność opierała się na obiecankach cacankach i półprawdach .Dzisiaj na pewno będę namawiał wszystkich znajomych do bojkotu tego referendum ,no chyba ,że referendum będzie o odwołanie burmistrza i całej Rady .

Robert uspokój się oraz swoje psy. Jaką całą działalność pani burmistrz? Ile jest na stanowisku? Co mogła ci obiecać nie będąc burmistrzem? Uwielbiam taką manipulacje. Referendum ale z odwołaniem burmistrz ? Czemu nie wystartowałeś z takim pomysłem? A może był pomysł ale się nie chciało ? I kto miałby niby nim zostać? Pan od pizzy kolejny relichowski pionek ?

Ty mnie tu nie mieszaj z RR ja go nienawidzę ,ale teraz mam dwóch wrogów RR i Świdrową .
~~burgundowy ściek umysłowy niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:14
~~Vet napisał(a): Inicjatorka zarzuca Radnym ze nie chce sie dogadać z Burmistrz. I dla inicjatorki Burmistrz to obca kobieta ale fakt wie jak wyglada?

Pani Marto moze to ta obca kobieta ma problem usanowania większości podobnie jak Pani?

W takim razie RIO też ma problem z uszanowaniem większości skoro budżet radnych był błędny i upierali się przy swoim, a teraz będzie odgórnie narzucony?
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:14
Co Aśka nic nie mogę zrobiła?
~~Bursztynowy Kosaciec niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:15
Brawo ta Pani. Radni powinni zostać odwołani.
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:19
~~burgundowy ściek umysłowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a): Inicjatorka zarzuca Radnym ze nie chce sie dogadać z Burmistrz. I dla inicjatorki Burmistrz to obca kobieta ale fakt wie jak wyglada?

Pani Marto moze to ta obca kobieta ma problem usanowania większości podobnie jak Pani?

W takim razie RIO też ma problem z uszanowaniem większości skoro budżet radnych był błędny i upierali się przy swoim, a teraz będzie odgórnie narzucony?

Tak błędem Rady było pozostawienie Straży.
Powinni zobowiązać Burmistrz to przegladu umów.
Relich radził sobie bez zastepcy. A Aśka?
~~Weto niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:20
~~Bursztynowy Kosaciec napisał(a): Brawo ta Pani. Radni powinni zostać odwołani.

A dlaczego nie pani Burmistrz ? A co będzie jak pani Burmistrz nie dostanie od obecnej rady absolutorium po raz drugi z rzędu ?
~~Błękitnozielona Surfinia niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:23
~~Weto napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bursztynowy Kosaciec napisał(a): Brawo ta Pani. Radni powinni zostać odwołani.

A dlaczego nie pani Burmistrz ? A co będzie jak pani Burmistrz nie dostanie od obecnej rady absolutorium po raz drugi z rzędu ?

Drugi raz? Haha człowieku a pierwszy raz dostała za poprzedniego burmistrza zapomniałeś dodać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!