~~mieszkaniec gminy napisał(a): Ja miałem nie po drodze z poprzednim burmistrzem ,przez 10 lat działałem i wspomagałem obecną burmistrz ,ale teraz po tych wyborach bardzo żałuję tych straconych lat ,ta kobieta tak umiejętnie się maskowała ,prawdziwe oblicze pokazała teraz ,cała jej działalność opierała się na obiecankach cacankach i półprawdach .Dzisiaj na pewno będę namawiał wszystkich znajomych do bojkotu tego referendum ,no chyba ,że referendum będzie o odwołanie burmistrza i całej Rady .
~~Błękitnozielona Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~mieszkaniec gminy napisał(a): Ja miałem nie po drodze z poprzednim burmistrzem ,przez 10 lat działałem i wspomagałem obecną burmistrz ,ale teraz po tych wyborach bardzo żałuję tych straconych lat ,ta kobieta tak umiejętnie się maskowała ,prawdziwe oblicze pokazała teraz ,cała jej działalność opierała się na obiecankach cacankach i półprawdach .Dzisiaj na pewno będę namawiał wszystkich znajomych do bojkotu tego referendum ,no chyba ,że referendum będzie o odwołanie burmistrza i całej Rady .
Robert uspokój się oraz swoje psy. Jaką całą działalność pani burmistrz? Ile jest na stanowisku? Co mogła ci obiecać nie będąc burmistrzem? Uwielbiam taką manipulacje. Referendum ale z odwołaniem burmistrz ? Czemu nie wystartowałeś z takim pomysłem? A może był pomysł ale się nie chciało ? I kto miałby niby nim zostać? Pan od pizzy kolejny relichowski pionek ?
~~Vet napisał(a): Inicjatorka zarzuca Radnym ze nie chce sie dogadać z Burmistrz. I dla inicjatorki Burmistrz to obca kobieta ale fakt wie jak wyglada?
Pani Marto moze to ta obca kobieta ma problem usanowania większości podobnie jak Pani?
~~burgundowy ściek umysłowy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a): Inicjatorka zarzuca Radnym ze nie chce sie dogadać z Burmistrz. I dla inicjatorki Burmistrz to obca kobieta ale fakt wie jak wyglada?
Pani Marto moze to ta obca kobieta ma problem usanowania większości podobnie jak Pani?
W takim razie RIO też ma problem z uszanowaniem większości skoro budżet radnych był błędny i upierali się przy swoim, a teraz będzie odgórnie narzucony?
~~Bursztynowy Kosaciec napisał(a): Brawo ta Pani. Radni powinni zostać odwołani.
~~Weto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bursztynowy Kosaciec napisał(a): Brawo ta Pani. Radni powinni zostać odwołani.
A dlaczego nie pani Burmistrz ? A co będzie jak pani Burmistrz nie dostanie od obecnej rady absolutorium po raz drugi z rzędu ?