~~Folia aluminiowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?
Nie płakać mi tu teraz, jak dostaniecie kopa , pyski wam oderwiemy od koryta , to ewentualnie wtedy . Z głodu nie zdechniecie ,otwarty dom was ugości.
~~Vet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Ani grosza z kieszeni mieszkańców.
Pani Inicjatorka prywatę już poczyniła. Kosztem spraw publicznych zakomunikowała cennik? N fotelu Radnej też prywata bedzie szła?
~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?
~~Folia aluminiowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?
Nie płakać mi tu teraz, jak dostaniecie kopa , pyski wam oderwiemy od koryta , to ewentualnie wtedy . Z głodu nie zdechniecie ,otwarty dom was ugości.
~~Hix napisał(a): Przepraszam za bezpośredniość, ale rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki. Jakie knajpy i dyskoteki w takim małym miasteczku? Może jeszcze aquapark, teatr i galeria sztuki współczesnej? Mieszka tu pani raptem 1.5 roku co pani może wiedzieć o tutejszej społeczności?
Raczej niewiele. Wyczuwam chęć zablysnięcia, a w to że pani nie zna pani burmistrz raczej niewielu uwierzy. Parcie na bycie radną czuć z kilometra.[/c
Zamiast argumentów, ocena: "rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki" i już pani zaszeregowana. Czym Ty się zajmujesz? Jaka mentalność z tego wynika? Anonimowego ujadacza?
Gromadka i Osiecznica mają swoje baseny i jakoś to funkcjonuje.
Teatr jakby macie, tylko oferta raczej od pewnego czasu plebejska.
Galerie sztuki są w miasteczkach i wioskach, o ile zamieszka w nich ktoś twórczy. Ale żeby zamieszkał, trzeba go zachęcić, skusić.
Staż mieszkańca nie wpływa na jego prawa wyborcze.
Pojawia się w gminie ktoś mający odwagę cywilną i swoje zdanie. Od razu trzeba go zhejtować? A może też tzreba mieć tę odwagę i NIEANONIMOWO udzielić nam wywiadu krytykującego pomysł referendum?
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Pani Inicjatorka prywatę już poczyniła. Kosztem spraw publicznych zakomunikowała cennik? N fotelu Radnej też prywata bedzie szła?
Ja pytałem o kosztu usług i biznes, z czystej ciekawości. Moja rozmówczyni sama nie promowała swoich usług w rozmowie.
Jaki związek ma cennik Pani X z referendum?
Czy Bolec.info porozmawia z Burmistrz dlaczego nie chciała uzgodnić zmian w budzecie z Radą?
Dlaczego juz nie protestuj oddania klasztoru?
Dlaczego nie reorganixuje GCKiS?
Dlaczego Gmina sama nie prowadzi siłowni. OSIECZNICA basen prowadzi OSiR?
To wszystko to były hasła wyborcze Joanny? Czy mieszkańcy mogą sie czuć oszukani?
Może łatwo zgonić na innych?
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Ja pytałem o kosztu usług i biznes, z czystej ciekawości. Moja rozmówczyni sama nie promowała swoich usług w rozmowie.
Jaki związek ma cennik Pani X z referendum?
Czy Bolec.info porozmawia z Burmistrz dlaczego nie chciała uzgodnić zmian w budzecie z Radą?
Dlaczego juz nie protestuj oddania klasztoru?
Dlaczego nie reorganixuje GCKiS?
Dlaczego Gmina sama nie prowadzi siłowni. OSIECZNICA basen prowadzi OSiR?
To wszystko to były hasła wyborcze Joanny? Czy mieszkańcy mogą sie czuć oszukani?
Może łatwo zgonić na innych?
To wszystko się zrobi , niech tylko Robertowicze dostaną kopa.