Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Pąsowy Słonecznik niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:39
~~Folia aluminiowa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?

Nie płakać mi tu teraz, jak dostaniecie kopa , pyski wam oderwiemy od koryta , to ewentualnie wtedy . Z głodu nie zdechniecie ,otwarty dom was ugości.

To tylko od rządzącej tak myślą i tak chamsko piszą , bo już wiedzą że z tego nic nie będzie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
26 marca 2025r. o 18:40
~~Vet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Ani grosza z kieszeni mieszkańców.

Pani Inicjatorka prywatę już poczyniła. Kosztem spraw publicznych zakomunikowała cennik? N fotelu Radnej też prywata bedzie szła?

Ja pytałem o kosztu usług i biznes, z czystej ciekawości. Moja rozmówczyni sama nie promowała swoich usług w rozmowie.

bobrzanie.pl
~~Veto niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:40
~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?

Jeszcze Wykrociaki im zawsze mało ..jedyną
Szkola ma dwóch dyrektorów. Innym odmówiono...
Piast dostawał kasę...a później zlikwidowali ekipẹ w okręgówce...

Marta 110 goli brodę na Radną wybudujesz wszystko.. centrum piękności wszyscy będą chcieli tu wydawać kasę.
Inicjatorka oglądała dane demograficzne? Zaraz radni.beda decydować co zamykać::)
~~Mieszkaniec niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:42
~~Folia aluminiowa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Rada i burmistrz zostali wybrani i teraz ich zakichanym obowiązkiem jest się dogadać. W gminie na wszystko brakuje, a fryzjerka wymyśliła referendum. A kto za nie zapłaci? A później za kolejne wybory? Może pani z własnej kieszeni?

Nie płakać mi tu teraz, jak dostaniecie kopa , pyski wam oderwiemy od koryta , to ewentualnie wtedy . Z głodu nie zdechniecie ,otwarty dom was ugości.

Przyjmijcie do wiadomości, że nie każdy kto jest przeciw referendum jest członkiem rady. Może się wam to nie spodoba,ale wielu ludzi widzi niekompetencje zarówno rady ale także pani burmistrz
29
Bernard
26 marca 2025r. o 18:48
~~Hix napisał(a): Przepraszam za bezpośredniość, ale rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki. Jakie knajpy i dyskoteki w takim małym miasteczku? Może jeszcze aquapark, teatr i galeria sztuki współczesnej? Mieszka tu pani raptem 1.5 roku co pani może wiedzieć o tutejszej społeczności?
Raczej niewiele. Wyczuwam chęć zablysnięcia, a w to że pani nie zna pani burmistrz raczej niewielu uwierzy. Parcie na bycie radną czuć z kilometra.[/c

Zamiast argumentów, ocena: "rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki" i już pani zaszeregowana. Czym Ty się zajmujesz? Jaka mentalność z tego wynika? Anonimowego ujadacza?

Gromadka i Osiecznica mają swoje baseny i jakoś to funkcjonuje.
Teatr jakby macie, tylko oferta raczej od pewnego czasu plebejska.
Galerie sztuki są w miasteczkach i wioskach, o ile zamieszka w nich ktoś twórczy. Ale żeby zamieszkał, trzeba go zachęcić, skusić.

Staż mieszkańca nie wpływa na jego prawa wyborcze.

Pojawia się w gminie ktoś mający odwagę cywilną i swoje zdanie. Od razu trzeba go zhejtować? A może też tzreba mieć tę odwagę i NIEANONIMOWO udzielić nam wywiadu krytykującego pomysł referendum?

bobrzanie.pl
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:51
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.

Pani Inicjatorka prywatę już poczyniła. Kosztem spraw publicznych zakomunikowała cennik? N fotelu Radnej też prywata bedzie szła?

Ja pytałem o kosztu usług i biznes, z czystej ciekawości. Moja rozmówczyni sama nie promowała swoich usług w rozmowie.

Jaki związek ma cennik Pani X z referendum?

Czy Bolec.info porozmawia z Burmistrz dlaczego nie chciała uzgodnić zmian w budzecie z Radą?
Dlaczego juz nie protestuj oddania klasztoru?
Dlaczego nie reorganixuje GCKiS?
Dlaczego Gmina sama nie prowadzi siłowni. OSIECZNICA basen prowadzi OSiR?
To wszystko to były hasła wyborcze Joanny? Czy mieszkańcy mogą sie czuć oszukani?
Może łatwo zgonić na innych?
~~Wiosenna Sasanka niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:58
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Vet napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.

Jaki związek ma cennik Pani X z referendum?

Czy Bolec.info porozmawia z Burmistrz dlaczego nie chciała uzgodnić zmian w budzecie z Radą?
Dlaczego juz nie protestuj oddania klasztoru?
Dlaczego nie reorganixuje GCKiS?
Dlaczego Gmina sama nie prowadzi siłowni. OSIECZNICA basen prowadzi OSiR?
To wszystko to były hasła wyborcze Joanny? Czy mieszkańcy mogą sie czuć oszukani?
Może łatwo zgonić na innych?

To wszystko się zrobi , niech tylko Robertowicze dostaną kopa.
~~Vet niezalogowany
26 marca 2025r. o 19:07
Gmina odzyska klasztor?
Zlikwidują GCK?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza