Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Hix niezalogowany
26 marca 2025r. o 19:23
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hix napisał(a): Przepraszam za bezpośredniość, ale rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki. Jakie knajpy i dyskoteki w takim małym miasteczku? Może jeszcze aquapark, teatr i galeria sztuki współczesnej? Mieszka tu pani raptem 1.5 roku co pani może wiedzieć o tutejszej społeczności?
Raczej niewiele. Wyczuwam chęć zablysnięcia, a w to że pani nie zna pani burmistrz raczej niewielu uwierzy. Parcie na bycie radną czuć z kilometra.[/c

Zamiast argumentów, ocena: "rozumowanie i mentalność typowej fryzjerki" i już pani zaszeregowana. Czym Ty się zajmujesz? Jaka mentalność z tego wynika? Anonimowego ujadacza?

Gromadka i Osiecznica mają swoje baseny i jakoś to funkcjonuje.
Teatr jakby macie, tylko oferta raczej od pewnego czasu plebejska.
Galerie sztuki są w miasteczkach i wioskach, o ile zamieszka w nich ktoś twórczy. Ale żeby zamieszkał, trzeba go zachęcić, skusić.

Staż mieszkańca nie wpływa na jego prawa wyborcze.

Pojawia się w gminie ktoś mający odwagę cywilną i swoje zdanie. Od razu trzeba go zhejtować? A może też tzreba mieć tę odwagę i NIEANONIMOWO udzielić nam wywiadu krytykującego pomysł referendum?

Z całym szacunkiem, ale pani sama się zaszeregowała i to już w pierwszym zdaniu tego wywiadu :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Głodny wilk niezalogowany
26 marca 2025r. o 19:42
W tej gminie nigdy nie będzie normalnie. Szkoda.
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
26 marca 2025r. o 19:47
Dach szkoly jest zbedny? Czy propaganda jest ważniejsza? Analizował sobie Pani budżet i naszły Panią myśli i hop do strażaka i Piasta..... chłopaki już nie mogę robimy referendum....

Co za ściema.....
~~Błękitnozielona Surfinia niezalogowany
26 marca 2025r. o 20:19
Ale ludzie są ciemni i zawistni. Czemu nikt inny nie wykazał się jakąkolwiek inicjatywą? A no tak ...bo lepiej jest tylko komentować bo jak nie wyjdzie to unika się krytyki a do tego trzeba mieć odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem.
26 marca 2025r. o 20:37
~~Błękitnozielona Surfinia napisał(a): Ale ludzie są ciemni i zawistni. Czemu nikt inny nie wykazał się jakąkolwiek inicjatywą? A no tak ...bo lepiej jest tylko komentować bo jak nie wyjdzie to unika się krytyki a do tego trzeba mieć odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem.

Przepraszam . Czy Pani Inicjatorka byla i rozmawiała np z klubem Wspòłpraca ? Pani podpisała się I za to oklaski że rujnują Gminę? Owacje?

26 marca 2025r. o 20:39
~~Błękitnozielona Surfinia napisał(a): Ale ludzie są ciemni i zawistni. Czemu nikt inny nie wykazał się jakąkolwiek inicjatywą? A no tak ...bo lepiej jest tylko komentować bo jak nie wyjdzie to unika się krytyki a do tego trzeba mieć odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem.

Ja sie wykazałe i oddałem głos ba swojego Radnego czego Pani nie chce uszanować
~~mieszkaniec gminy niezalogowany
26 marca 2025r. o 20:50
Ja miałem nie po drodze z poprzednim burmistrzem ,przez 10 lat działałem i wspomagałem obecną burmistrz ,ale teraz po tych wyborach bardzo żałuję tych straconych lat ,ta kobieta tak umiejętnie się maskowała ,prawdziwe oblicze pokazała teraz ,cała jej działalność opierała się na obiecankach cacankach i półprawdach .Dzisiaj na pewno będę namawiał wszystkich znajomych do bojkotu tego referendum ,no chyba ,że referendum będzie o odwołanie burmistrza i całej Rady .
~~Vet niezalogowany
26 marca 2025r. o 21:02
Inicjatorka zarzuca Radnym ze nie chce sie dogadać z Burmistrz. I dla inicjatorki Burmistrz to obca kobieta ale fakt wie jak wyglada?

Pani Marto moze to ta obca kobieta ma problem usanowania większości podobnie jak Pani?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.