Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Vet niezalogowany
30 marca 2025r. o 19:07
Kłamszuszka jest jeedna:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
30 marca 2025r. o 19:50
~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!

Dzisiaj jechałem przez Tan śmieszny Nowogrodziec ,faktycznie dobrze piszesz nieroby z Nowogrodźca nawieszali w Rynku na balkonach banerów Nawrockiego i wierzą ,że będą płacić 30% miej za prąd .Dobrze powiedziała mi jedna osoba Nowogrodziec jest pro Pisowski z resztą w wyborach do sejmu PIS wygrał w tej mieścinie i całej gminie .

Kiedyś w Nowogrodźcu wygrywali komuniści ,starzy powymierali a dzieci tych wyznawców przeszły metamorfozę i popierają mafię pisowską .
~~Płomiennorudy Krwawnik niezalogowany
30 marca 2025r. o 20:45
~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!

Dzisiaj jechałem przez Tan śmieszny Nowogrodziec ,faktycznie dobrze piszesz nieroby z Nowogrodźca nawieszali w Rynku na balkonach banerów Nawrockiego i wierzą ,że będą płacić 30% miej za prąd .Dobrze powiedziała mi jedna osoba Nowogrodziec jest pro Pisowski z resztą w wyborach do sejmu PIS wygrał w tej mieścinie i całej gminie .

To po jakiego ciula jedziesz tędy , jedz tam gdzie wiszą banery ciemnoty Tuska .
~~8 gwiazdek niezalogowany
30 marca 2025r. o 20:50
~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!

To po jakiego ciula jedziesz tędy , jedz tam gdzie wiszą banery ciemnoty Tuska .

To nie moja wina ,że droga wojewódzka prowadzi przez tą waszą pro pisowską zapizdziałą dziurę.
~~Płomiennorudy Krwawnik niezalogowany
30 marca 2025r. o 21:12
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!

To nie moja wina ,że droga wojewódzka prowadzi przez tą waszą pro pisowską zapizdziałą dziurę.

To patrz na drogę a nie na banery .
~~pucio pucio niezalogowany
30 marca 2025r. o 21:31
~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!

To patrz na drogę a nie na banery .

To pacanie pozdejmujcie tego sutenera z płotów przy drodze .
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
wczoraj o 5:36
W Nowogrodźcu nie lubią Tuska i PO
~~Swojak niezalogowany
wczoraj o 8:34
Nikt rozumny nie może szanować złodziei, którzy pod hasłem patriotyzmu rozkradli majątek narodowy. Ci ludzie ludzie nie przestrzegając zasad własnej wiary "modlą się pod figurą mając diabła za skórą".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza