~~Nowogrodzki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!
Dzisiaj jechałem przez Tan śmieszny Nowogrodziec ,faktycznie dobrze piszesz nieroby z Nowogrodźca nawieszali w Rynku na balkonach banerów Nawrockiego i wierzą ,że będą płacić 30% miej za prąd .Dobrze powiedziała mi jedna osoba Nowogrodziec jest pro Pisowski z resztą w wyborach do sejmu PIS wygrał w tej mieścinie i całej gminie .
~~Nowogrodzki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!
Dzisiaj jechałem przez Tan śmieszny Nowogrodziec ,faktycznie dobrze piszesz nieroby z Nowogrodźca nawieszali w Rynku na balkonach banerów Nawrockiego i wierzą ,że będą płacić 30% miej za prąd .Dobrze powiedziała mi jedna osoba Nowogrodziec jest pro Pisowski z resztą w wyborach do sejmu PIS wygrał w tej mieścinie i całej gminie .
~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!
To po jakiego ciula jedziesz tędy , jedz tam gdzie wiszą banery ciemnoty Tuska .
To nie moja wina ,że droga wojewódzka prowadzi przez tą waszą pro pisowską zapizdziałą dziurę.
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!
To po jakiego ciula jedziesz tędy , jedz tam gdzie wiszą banery ciemnoty Tuska .
To nie moja wina ,że droga wojewódzka prowadzi przez tą waszą pro pisowską zapizdziałą dziurę.
To patrz na drogę a nie na banery .
~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennorudy Krwawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Gumofilce, śmierdzące gnojem nieroby , chcieliśta szkołę w każdej wsi ,teraz wam się odwidziało ? Lać was po tych waszych zakłamanych mordach!
To patrz na drogę a nie na banery .
To pacanie pozdejmujcie tego sutenera z płotów przy drodze .