~~Swojak napisał(a): Nikt rozumny nie może szanować złodziei, którzy pod hasłem patriotyzmu rozkradli majątek narodowy. Ci ludzie ludzie nie przestrzegając zasad własnej wiary "modlą się pod figurą mając diabła za skórą".
~~Brązoworuda Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Swojak napisał(a): Nikt rozumny nie może szanować złodziei, którzy pod hasłem patriotyzmu rozkradli majątek narodowy. Ci ludzie ludzie nie przestrzegając zasad własnej wiary "modlą się pod figurą mając diabła za skórą".
Teraz złodzieje z PIS muszą oddać 90 milionów które dostali nieprawnie od miękiszona Ziobry !
~~Rdzawobrunatny Wyżlin napisał(a): Marta wczoraj sterowany zapalnik referendum a dzis zatrzymana przez policję…kariera przyspiesza
~~Rdzawobrunatny Wyżlin napisał(a): Marta wczoraj sterowany zapalnik referendum a dzis zatrzymana przez policję…kariera przyspiesza
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatny Wyżlin napisał(a): Marta wczoraj sterowany zapalnik referendum a dzis zatrzymana przez policję…kariera przyspiesza
Ktoś napisał: ~~Rdzawobrunatny Wyżlin napisał(a): Marta wczoraj sterowany zapalnik referendum a dzis zatrzymana przez policję…kariera przyspiesza
Coś bliżej?
zwineli ja spod dino jak promocje na schabowego