~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
~~Brązoworuda Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
A ty cwelu nasłuchałeś się już Suterena Nawrockiego ?
~~Jose napisał(a): Zarówno on jak każdy inny kandydat wywala kupę hajcu na spotkania i wiece wyborcze. Jak budować Polskę ciągle ją okradając? Zaznaczam to tyczy się każdego kandydata, bez wyjątku !!
~~Brązowawa Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jose napisał(a): Zarówno on jak każdy inny kandydat wywala kupę hajcu na spotkania i wiece wyborcze. Jak budować Polskę ciągle ją okradając? Zaznaczam to tyczy się każdego kandydata, bez wyjątku !!
Bzdura, większość robi to z publicznych pieniędzy np. czeskowski czy nafrocki, natomiast nie wszyscy, przykład ? Mentzen
~~Brązoworuda Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
Lepiej być sutenerem niż jak Rafałek Klaunem.
Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
~~Nikoś napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
Lepiej być sutenerem niż jak Rafałek Klaunem.
Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
Powinieneś w ryj dostać