Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec - znamy dokładny termin i miejsce
~~Błękitnozielona Malina niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:26
~~Brązowawa Naparstnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guide
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.

A ty cwelu nasłuchałeś się już Suterena Nawrockiego ?

Lepiej być sutenerem niż jak Rafałek Klaunem.
Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
Powinieneś w ryj dostać

lepiej mieć żydowski rozum niż być ruską sutenerską cuchnącą onucą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowy Migdałowiec niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:31
I super..brawo On
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:43
~~Błękitnozielona Malina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowawa Naparstnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guideKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.

Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
Powinieneś w ryj dostać

A łyżka na to, niemożliwe.
Uśmiechnijcie sie Bolesławianie , bo do Bolesławca przyjedzie psychiatra zobaczyć ile w Bolesławcu jest wiariatów.
~~Kasztanowordzawa Brodia niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:45
Samochody tylko dla bogatych.
Wprowadził w warsiawce to i wprowadzi na takim zadupiu jak bolec.
Będziecie pieszkom popier...lać do swoich obozów pracy.
~~Kupiłem nick niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:45
A z drugiej strony jakby wygrał Rafciu z Warszawy to będzie śmiesznie w Polsce.
~~Brązoworuda Brzoza niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:52
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielona Malina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawa Naparstnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guideKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.Bolesławiec real estate listings

Powinieneś w ryj dostać

A łyżka na to, niemożliwe.
Uśmiechnijcie sie Bolesławianie , bo do Bolesławca przyjedzie psychiatra zobaczyć ile w Bolesławcu jest wiariatów.

Ty jesteś pierwszy wariat na liście !
~~Brązoworuda Brzoza niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:54
~~Kupiłem nick napisał(a): A z drugiej strony jakby wygrał Rafciu z Warszawy to będzie śmiesznie w Polsce.

Psychol Mentzen i Nawrocki razem do spółki mają mniejsze poparcie od Prezydenta Trzaskowskiego .
~~Brązowawa Naparstnica niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 21:55
Przypomnijcie sobie, ten cały czaskowski mówił że UE powinna karać Polskę za nie wpuszczanie emigrantów, pomyślcie co był było wtedy gdyby był prezydentem.... Dziękuję, mojego głosu nie dostanie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza