~~Brązowawa Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guideKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
A ty cwelu nasłuchałeś się już Suterena Nawrockiego ?
Lepiej być sutenerem niż jak Rafałek Klaunem.
Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
Powinieneś w ryj dostać
lepiej mieć żydowski rozum niż być ruską sutenerską cuchnącą onucą
~~Błękitnozielona Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowawa Naparstnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guideKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.
Jak widać ty jesteś poczęty z gwałtu , jesteś synem starego żyda i biednej praczki !
Powinieneś w ryj dostać
A łyżka na to, niemożliwe.
Uśmiechnijcie sie Bolesławianie , bo do Bolesławca przyjedzie psychiatra zobaczyć ile w Bolesławcu jest wiariatów.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielona Malina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawa Naparstnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nikoś napisał(a): Bolesławiec restaurant guideKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Brzoza napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Rafałek z Warszawy jak będzie przemawiał do swojego elektoratu , to będzie tak samo wyglądało jak poranne spotkanie psychiatry ze swoimi pacjentami.Bolesławiec real estate listings
Powinieneś w ryj dostać
A łyżka na to, niemożliwe.
Uśmiechnijcie sie Bolesławianie , bo do Bolesławca przyjedzie psychiatra zobaczyć ile w Bolesławcu jest wiariatów.
Ty jesteś pierwszy wariat na liście !
~~Kupiłem nick napisał(a): A z drugiej strony jakby wygrał Rafciu z Warszawy to będzie śmiesznie w Polsce.