~~Mikołaj 43 niezalogowany 12 kwietnia 2025r. o 7:01
Miałem głosować na Trzaskowskiego.. Ale po tej debacie muszę przyznać ,że jednak trzeba zmienić głos , strasznie się tego słuchało . Szkoda ,że nie zaprosili wszystkich kandydatów a tylko część ( z tego co wiadomo zaproszenia poszły 1,5 h przed, totalne olanie wyborców ) . Pozdrawiam
~~Pozłocisty Śnieżnik niezalogowany 12 kwietnia 2025r. o 7:44
to nie była debata...
to był piknik ..brakowało tam tylko grilla na środku ...bo ''kiełbaski'' były..
po 15 minutach wolałem wrócić do serialu który oglądam od dwóch czy trzech dni...
dlatego kto ''wygrał ''a kto ''przegrał ''nie wiem...tak po prawdzie nic mnie to nie obchodzi...
dzisiaj czytałem tylko że według łajzy żoliborskiej wygrał Batyr ...;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.