Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto wygrał, a kto przegrał debatę w Końskich? Bolesławianie oceniają
~~Pozłocisty Śnieżnik niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:51
~~Atramentowy Szparag napisał(a): Głosuję na Polskę a nie na niemieckiego lokaja Czaskowskiego.Po co nam Czaskowski rzymianin.Jak mamy Polaka Karola Nawrockiego.

zaraz ,zaraz...
czytałem że mlaskacza z Żoliborza bardzo ucieszyła wypowiedź Batyra że na pierwszą zagraniczną wizytę pojedzie do Watykanu...
więc czyim jest ''lokajem'' ?
jedno pytanie...przyszły prezydent jeśli pojedzie do kogokolwiek kto ma realną siłę by zawierać porozumienia czy sojusze daje efekt wymierny...
co przyniesie wizyta w Watykanie?...pokaże uniżoność i służalczość komuś kto okrada Polskę...
tak ma robić prezydent? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatnoczerwony Słonecznik niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:52
A mnie ten temat w ogóle nie interesuje. Prezydent w Polsce ma dzisiaj mniej do powiedzenia niż np. Marszałek Województwa. A kandydaci to nędzny obraz naszej dzisiejszej polityki. Szkoda, że Mentzena nie było podejrzewam , że by tych głównych totalnie zaorał, no ale te zaproszenia na 1,5 godziny przed debatą to też był pokaz sprawności naszych mediów. Ogólnie totalne dno. W dniu wyborów jadę na ryby.
~~Marcin niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:52
Rafau Bonżur Trzaskowski dostał baty na własnym boisku. Uświadomiłem sobie, że ten facet faktycznie nie ma kompetencji, aby piastować tak ważne stanowisko.
Nawrocki go zaorał, choć właściwie tak Rafau dokonał samozaorania.
~~Pozłocisty Śnieżnik niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:56
~~Marcin napisał(a): Rafau Bonżur Trzaskowski dostał baty na własnym boisku. Uświadomiłem sobie, że ten facet faktycznie nie ma kompetencji, aby piastować tak ważne stanowisko.

opowiadaj jak to zrobił ...
zdaj relację bo ja nie oglądałem...

tylko konkretnie....
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:56
Kompromitacją to była ,, debata " TVR, poziom dziennikarski to jeden wielki chłam by nie nazwać gorzej i to również udzieliło się biorącym udział kandydatom. Co ,, zwycięstwa " to najlepiej wypadł chyba Hołownia, zresztą w tej drugiej również. Ogólnie to można stwierdzić, że na naszej scenie politycznej postępuje jeszcze większe chamstwo, które udziela się również społeczeństwu.
~~obiektywny niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 7:58
~~Marcin napisał(a): Rafau Bonżur Trzaskowski dostał baty na własnym boisku. Uświadomiłem sobie, że ten facet faktycznie nie ma kompetencji, aby piastować tak ważne stanowisko.

Taki bawidamek to by kiedyś był bramkarzem w naszym dawnym NOCIE lub Centralnej. Jego uśmieszki głupowate wskazywały , że pociągnął wcześniej jakiegoś wspomagacza.
~~ niezalogowany
12 kwietnia 2025r. o 8:06
,,przez ostatnie osiem lat Polska i Polacy...''
TKM - CDN
22726
Marcin Marczewski
12 kwietnia 2025r. o 8:09

Nawrocki nikogo nie zaorał. Jego wystąpienie było powyżej oczekiwań, ale generalnie merytorycznie słaby.
Trzaskowski raczej zgodnie z oczekiwaniami - merytorycznie poprawny, ale bez błysku.
Hołownia skutecznie przyatakował Nawrockiego, Nawrocki po pytaniach Hołowni zirytowany i pogubiony. Widać, że Hołownia lubi kamery i jest świetnym mówcą.
Ale najważniejsze jednak jest to, że dzięki (przez?) takich kandydatów jak Maciak, Stanowski czy Senyszyn debata z poważnej rozmowy zrobiła się kabaretem. I to w tym wszystkim jest najsmutniejsze - bo jednak tego prezydenta 18 maja będziemy musieli wybrać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.