~~pinochet napisał(a): Z tego co widziałem,to ten pan powiedział co myśli o Trzaskowskim(chyba to nie jest zabronione),a ponieważ został zaatakowany przez ochron i innych oglupionych wielbicieli Rafała (naruszenie nietykalności), więc bronił się gazem pieprzowym,co też nie jest zakazane.Postapilbym tak samo i myślę,że każdy z Was.. Żadnego rozpylenia gazu nie było, trzymał w ręku coś co przypominało gaz-oswiadczenie policji.
~~Rudobrunatnyrudawa Bergenia napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Z tego co widziałem,to ten pan powiedział co myśli o Trzaskowskim(chyba to nie jest zabronione),a ponieważ został zaatakowany przez ochron i innych oglupionych wielbicieli Rafała (naruszenie nietykalności), więc bronił się gazem pieprzowym,co też nie jest zakazane.Postapilbym tak samo i myślę,że każdy z Was.. Żadnego rozpylenia gazu nie było, trzymał w ręku coś co przypominało gaz-oswiadczenie policji.
~~Jasio napisał(a): A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Więc nie bucz tutaj tylko myśl.