Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Próbował zakłócać wiec Trzaskowskiego. Kandydat na prezydenta RP zwrócił się do zadymiarza [WIDEO]
~~rys niezalogowany
przedwczoraj o 10:55
Cały kraj przez dzienniki RTV wie co wydarzyło sie na wiecu w B-c co godzinę w info radiowej 1 i o dziwo nagrano gości i jego zachowanie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
przedwczoraj o 11:14
Z tego co widziałem,to ten pan powiedział co myśli o Trzaskowskim(chyba to nie jest zabronione),a ponieważ został zaatakowany przez ochron i innych oglupionych wielbicieli Rafała (naruszenie nietykalności), więc bronił się gazem pieprzowym,co też nie jest zakazane.Postapilbym tak samo i myślę,że każdy z Was.
~~Rudobrunatnyrudawa Bergenia niezalogowany
przedwczoraj o 11:16
Sprawa dęta, chcą przykryć klęskę Trzaskowskiego w Końskich, przekręt TVP w likwidacji ,słaba frekwencję w B-cu i tragikomedia w J . Górze.To początek końca .
~~Rudobrunatnyrudawa Bergenia niezalogowany
przedwczoraj o 11:19
~~pinochet napisał(a): Z tego co widziałem,to ten pan powiedział co myśli o Trzaskowskim(chyba to nie jest zabronione),a ponieważ został zaatakowany przez ochron i innych oglupionych wielbicieli Rafała (naruszenie nietykalności), więc bronił się gazem pieprzowym,co też nie jest zakazane.Postapilbym tak samo i myślę,że każdy z Was.
. Żadnego rozpylenia gazu nie było, trzymał w ręku coś co przypominało gaz-oswiadczenie policji.
~~pinochet niezalogowany
przedwczoraj o 11:27
~~Rudobrunatnyrudawa Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Z tego co widziałem,to ten pan powiedział co myśli o Trzaskowskim(chyba to nie jest zabronione),a ponieważ został zaatakowany przez ochron i innych oglupionych wielbicieli Rafała (naruszenie nietykalności), więc bronił się gazem pieprzowym,co też nie jest zakazane.Postapilbym tak samo i myślę,że każdy z Was.
. Żadnego rozpylenia gazu nie było, trzymał w ręku coś co przypominało gaz-oswiadczenie policji.

No to tym bardziej nic złego nie zrobił.Sle Tusk i usłużne mu media zrobiły raban na całą Polskę.
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 11:33
A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Więc nie bucz tutaj tylko myśl.
~~pinochet niezalogowany
przedwczoraj o 11:37
~~Jasio napisał(a): A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Więc nie bucz tutaj tylko myśl.

Za prawdziwe słowa skierowane do Rafała,że kłamie służby muszą reagować? Jeśli masz czym myśleć,to zrób to.
~~Marchewkowy Głóg niezalogowany
przedwczoraj o 11:39
Dziadek ma 2000 emerytury tysiąc oddaje na Rydzyka ,500 na Republikę ,a żal ma do Trz1skowskiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza