~~pinochet napisał(a): Za prawdziwe słowa skierowane do Rafała,że kłamie służby muszą reagować? Jeśli masz czym myśleć,to zrób to.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Więc nie bucz tutaj tylko myśl.
Za prawdziwe słowa skierowane do Rafała,że kłamie służby muszą reagować? Jeśli masz czym myśleć,to zrób to.
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Za prawdziwe słowa skierowane do Rafała,że kłamie służby muszą reagować? Jeśli masz czym myśleć,to zrób to.
Tu nie chodziło o słowa tylko to co miał w ręku. Ty kumasz czaczę czy nie ogarniasz?
Widziałem to, wyciągnął gaz czy coś podobnego wtedy,gdy został zaatakowany przez osiłków Tęczowego za to,że powiedział mu,że kłamie.
~~Kalinowykardynalska Ostróżka napisał(a): aha...
dzisiaj finał ''siatki'' ...wczoraj poszło super a dzisiaj postawiłem na Zawiercie...;D
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A gdyby miał starą tetetkę? Więc służby czy ochrona słusznie zrobiła bo nie potrzeba tu nam kolejnego Adamowicza.
Tu nie chodziło o słowa tylko to co miał w ręku. Ty kumasz czaczę czy nie ogarniasz?
A ty co nasz w spodniach?
To uważaj żeby cie tuskowe siepacze nie zamknęli za gwałt.
~~Kasztanowoczerwona Mydlnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalska Ostróżka napisał(a): aha...
dzisiaj finał ''siatki'' ...wczoraj poszło super a dzisiaj postawiłem na Zawiercie...;D
A gowno nas to obchodzi...