Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejna awantura na sesji Rady Miejskiej w Nowogrodźcu
~~Seledynowa Smagliczka niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:41
~~Mieszkaniec napisał(a): Wywalić Śliwę !!!
Brawo dla tego Pana popieram!!!!
Świder bez Śliwy nie da sobie rady musi pracować bo ona go kryje......

A kto to jest ten Śliwa, jaką rolę czy funkcję pełni i kim jest dla obecnej burmistrz. Proszę jak można mi to wyjaśnić bo nie wiem a jestem ciekaw.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Qa niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:49
~~Seledynowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Wywalić Śliwę !!!

A kto to jest ten Śliwa, jaką rolę czy funkcję pełni i kim jest dla obecnej burmistrz. Proszę jak można mi to wyjaśnić bo nie wiem a jestem ciekaw.

To jest człowiek który steruje Świder
~~Bladożółty Ubiorek niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:52
~~Seledynowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Wywalić Śliwę !!!

Śliwa jest wszędzie tam gdzie Pani Burmistrz, pisze o wszystkim co się dzieje, prowadzi jej profile internetowe taka prawa odnoga Pani Burmistrz! Przy tym cwaniak nie z tej ziemii
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 23:03
Przecież profile sa w imieniu Gminy. To faktycznie jakiś nadnaczelnik?
~~nieszczęŚliwa niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:27
Prawdziwy człowiek renesansu. Najpierw prowadził stronę veto, potem kampanię Świdrowej, następnie obsługiwał transmisje sesji RM a obecnie zajmuje się promocją Burmistrz w mediach społecznościowych. Kilkaset tysięcy złotych na referat ds. promocji gminy. Koleszka wśliznął się do urzędu bez konkursu czy naboru i praktycznie jest teraz nieformalnym kierownikiem referatu. To czy ma wykształcenie i kompetencje jest sprawą nieistotną dla burmistrzowej.Siedzi przed komputerem i tworzy wyidealizowany obraz gminy i samej burmistrz. Pełni też rolę jej osobistego paparazzi. Ale to przecież jest OK odwołajmy radnych. Taki to prywatny folwark mamy w Nowogrodźcu.
~~UN niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:29
Nadnaczelnik:) UN jest, kto tak piknie tworzył i tworzy z AL materiały. Aśka w szkole za prace wykonane przez maszynę jest u Ciebie 1 czy 6?
~~Dziw niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:55
Fakt propaganda, jak za PRL. Gmina miała iść do przodu, a cofnęła się o 40 lat. Zmieniły się tylko narzędzia, wspomagacze, słownictwo. Ciekawa jestem tylko jak długo na paliwie " kłamstwo " można jechać.
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:56
~~nieszczęŚliwa napisał(a): Prawdziwy człowiek renesansu. Najpierw prowadził stronę veto, potem kampanię Świdrowej, następnie obsługiwał transmisje sesji RM a obecnie zajmuje się promocją Burmistrz w mediach społecznościowych. Kilkaset tysięcy złotych na referat ds. promocji gminy. Koleszka wśliznął się do urzędu bez konkursu czy naboru i praktycznie jest teraz nieformalnym kierownikiem referatu. To czy ma wykształcenie i kompetencje jest sprawą nieistotną dla burmistrzowej.Siedzi przed komputerem i tworzy wyidealizowany obraz gminy i samej burmistrz. Pełni też rolę jej osobistego paparazzi. Ale to przecież jest OK odwołajmy radnych. Taki to prywatny folwark mamy w Nowogrodźcu.

A tak wyśmiewała z Sochą Burmistrza.....cóż lud raz kupił może kupi drugi raz....
To zrobili zadymę z ośrodkami....niby coś obiecają
... niby świetlica w Zagajniku. Makiety już były jak powiedziała Radna Zamorska

Co sie spodziewać po odobie co trafiła pod sąd za podpisy.....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza