Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejna awantura na sesji Rady Miejskiej w Nowogrodźcu
~~Liliowoniebieska Trytoma niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 21:35
~~Malachitowy Mikołajek napisał(a): Dlatego potrzebne jest referendum odwołać starą radę i wybrać nową tylko teraz bez tych starych komuchów i ludzi robercika. Głosujmy na młodych i wykształconych ludzi oni poprawią wizerunek naszego miasteczka i uzdrowią naszą gospodarkę.

Wykształcony Michałek pokazał klasę... Nie dziękuję...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnawy Mieczyk niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 21:48
Kaziu jesteś wielki masz mój szacunek ,dziwi mnie tylko jedno dlaczego nie dopuszcza się do głosu mieszkańca gminy któremu leży na sercu dobro Gminy !
~~Czekoladowa Bazylia niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 21:48
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malachitowy Mikołajek napisał(a): Dlatego potrzebne jest referendum odwołać starą radę i wybrać nową tylko teraz bez tych starych komuchów i ludzi robercika. Głosujmy na młodych i wykształconych ludzi oni poprawią wizerunek naszego miasteczka i uzdrowią naszą gospodarkę.

Wykształcony Michałek pokazał klasę... Nie dziękuję...

Mamo ja wariat . Ty i ci młodzi to już porażka .
~~Czekoladowa Bazylia niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 21:51
~~Błękitnawy Mieczyk napisał(a): Kaziu jesteś wielki masz mój szacunek ,dziwi mnie tylko jedno dlaczego nie dopuszcza się do głosu mieszkańca gminy któremu leży na sercu dobro Gminy ! Też go popieram mądry człowiek , Karma powróciła do Świdrowej
~~ Luis niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 21:58
Burmistrzyca jest złym duchem gminy i to ją należy usunąć z urzędu. Od lat nieprawdopodobnie skłóca społeczność . Najpierw jako prezeska Veto teraz jako Burmistrzyca .
~~ANDRZEJ niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:16
Andrzejek. Tyle lat zaniedbań rzekomych a on teraz to krytykuje jak sam za to odpowiadał.....
~~Błękitnawy Mieczyk niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:27
~~ Luis napisał(a): Burmistrzyca jest złym duchem gminy i to ją należy usunąć z urzędu. Od lat nieprawdopodobnie skłóca społeczność . Najpierw jako prezeska Veto teraz jako Burmistrzyca .

Dla Świdrowej Weto było trampoliną gdyby nie weto nie była by nawet radną ,pamiętam jak startowała na radną bez poparcia to przegrała z kretesem .
~~Dzik niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 22:35
To powinna być norma, że mieszkaniec-podatnik ma prawo przyjść i się wypowiedzieć! To nie Warszawa ,sami swoi. Skoro "władza " niedostępna, gdzieś musi być miejsce i czas odpowiedni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza