Zastosowana autokorekta
M M napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Szarotka napisał(a): .. ., amoderacja na Bolec info , … pana Marcinka , zaufanego funkcjonariusza Piotra Romana ?Zastosowana autokorekta
Kiedyś zastanawiałem się czy ci anonimowi komentatorzy udają głąbów, udają, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Teraz już wiem, że nie udają.
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: M M napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Szarotka napisał(a): .. ., amoderacja na Bolec info , … pana Marcinka , zaufanego funkcjonariusza Piotra Romana ?Zastosowana autokorekta
Kiedyś zastanawiałem się czy ci anonimowi komentatorzy udają głąbów, udają, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Teraz już wiem, że nie udają.
Jeśli administratorze tak lekceważąco wypowiadasz się o ANONIMOWYCH bolecnautach którzy przecież nakręcają ci interes to tylko ty możesz ogłosić że od jutra możliwość pisania tutaj będą mieli tylko ZAREJESTROWANI.
A tak na marginesie jeszcze jedno .
''(... )użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności (..)
Tym jednym słowem porównując kogoś (?) do ,,głombów'' obraziłeś wszystkich bolecnautów.
Nie od dziś wiadomo , że ci tzw redachtorzy obojga tytułów to jest - za przeproszeniem - pospolita hołota udająca intelygentów.