Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Baner Karola Nawrockiego z naklejką - skutki afery mieszkaniowej?
~~Czerwonopomarańczowy Buk niezalogowany
9 maja 2025r. o 8:57
Sprawa pana Jerzego - za sprawą Interii - wróciła i stawia Nawrockiego… w jeszcze gorszym świetle.
Okazuje się, że Nawrocki na piśmie obiecywał p. Jerzemu dożywotnią opiekę. Po czym… przez rok nawet nie wiedział, że ten już u niego nie mieszka.
Niesamowite.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wychowana Zosia niezalogowany
9 maja 2025r. o 9:33
A ja myślę, że to wina Tuska. Donald wiele lat temu przewidział, że Pan Nawrocki będzie startował w 2025 roku na Prezydenta RP i podszył się bezczelnie za Karolka, obiecał Panu Jerzemu i cuda i wianki i góry. I łup 2025 rok spreparowana afera na potrzeby kampanii prezydenckiej :-)
~~Lucjan i braty niezalogowany
9 maja 2025r. o 9:43
~~Wychowana Zosia napisał(a): A ja myślę, że to wina Tuska. Donald wiele lat temu przewidział, że Pan Nawrocki będzie startował w 2025 roku na Prezydenta RP i podszył się bezczelnie za Karolka, obiecał Panu Jerzemu i cuda i wianki i góry. I łup 2025 rok spreparowana afera na potrzeby kampanii prezydenckiej :-)

Musi tak , my tego Niemca Tuska dawno rozszyfriwalim, nic nas nie przekona , że białe jest białe , a czarne jest czarne.
Kaczyński nie może się mylić, głosujem na doktora Karola Nowogrodzkiego .
~~Rafał niezalogowany
9 maja 2025r. o 9:56
Tylko Karolek. Będziemy mieli uczciwego i poczciwego prezydenta, który za mieszkanie czy dom będzie opiekował się nami do końca życia, utuli, wykorzysta i wrzuci do domu starców. Takiego wspaniałego prezydenta ze świecą szukać, normalnie Bozia nam go zesłała.
~~okloo11 niezalogowany
9 maja 2025r. o 10:41
ja tam wolę banery rude.... tz ...trzuska są takie fajne przyozdobione :d
~~Czarnobrązowy Lubczyk niezalogowany
9 maja 2025r. o 12:43
Ale kometarze o właścielu posesji są usuwane szybciutko. Ludzie powinni znać prawdę kto najgłośniej krzyczy.
~~Niebieskofioletowy Jaskier niezalogowany
9 maja 2025r. o 14:09
~~Karminowa Miesiącznica napisał(a): W czasie wojny zginęło 6 mln.Polaków w obronie niepodległości i wolności a dziś oddajemy kraj Niemcom bez jednego wystrzału.Niemcy zainstalowali Tuska jako gubernatora a Trzaskoski jest tylko jego pomagierem.Należę do starszego pokolenia i wiem co mówię a młode pokolenie jest sprytnie manipulowane.

A mówią, że z wiekiem przybywa rozumu. Ja też już mam swoje lata i bardzo się cieszę, że nie dotknęła mnie Twoja przypadłość. Nie muszę chyba dodawać, że jej nazwa rozpoczyna się na literę "g".
~~Cala Polska Naprzód niezalogowany
9 maja 2025r. o 14:29
Roman Giertych zapowiedział w piątek, że złoży w prokuraturze wniosek o możliwości popełnienia przestępstwa przez Oszusta Alfonsa Nawrockiego. Poinformował też, że będzie wnioskował o podjęcie procedury odwołania Sutenera z funkcji prezesa IPN.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK