Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Totalna dewastacja byłej stacji Tesco w Bolesławcu — bezmyślność i znieczulica w pełnej krasie
~~Brunatnoczerwony Cytryniec niezalogowany
15 godz. 59 min. temu
Chciała bym podkreślić
Ze złodzieje rozkręcili golfa pod Macdonaldem przed samym posterunkiem policji
Golf stal rozkręcony przy Macdonaldzie 2 miesiące policja klapki na oczach.

Stacja jest dewastowana caly czas mieszkam w okolicy to słyszę co sie w nocy dzieje.

Z słów znajomego a
-Policji nie ma w nocy w boleslawcu
Jej znajomy co ma kolegę w policji powiedzial że oni robią jeden patrol potem nockę spędzają w krzakach albo na parkingu jakimś.

Zresztą za dnia też ich nie widać
Cala zimę stały radiowozy na placu pod posterunkiem.
Nic kompletnie nie robią, patologia rządzi miastem.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Borsuk niezalogowany
15 godz. 56 min. temu
Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
15 godz. 54 min. temu
Tak czy inaczej ktoś za to zapłaci, podniosą ceny a więc zapłacą klienci.
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
15 godz. 54 min. temu
Czy my!
~~Brunatnoczerwony Cytryniec niezalogowany
15 godz. 53 min. temu
~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .

A kim ty jestes pajacu żeby ludziom mówić czym maja się zająć?
Dajesz pozwolenie na takie zachowania?
Ja taki nie byłem. Mow o sobie patusie
Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności
~~Kirowy Chaber niezalogowany
15 godz. 44 min. temu
Za obiekt odpowiada właściciel.
~~wuja niezalogowany
15 godz. 39 min. temu
~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .

A kim ty jestes pajacu żeby ludziom mówić czym maja się zająć?
Dajesz pozwolenie na takie zachowania?
Ja taki nie byłem. Mow o sobie patusie
Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności
+

Patrząc na Twoją wypowiedź to widać kto tu jest PATUSEM :)
~~Eee niezalogowany
15 godz. 27 min. temu
Borsuk to patol,jak Nowogrodzki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza