Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Totalna dewastacja byłej stacji Tesco w Bolesławcu — bezmyślność i znieczulica w pełnej krasie
~~Bakłażanowy Wiesiołek niezalogowany
8 godz. 24 min. temu
Rafałek zapudruje nosek i dojedzie telekomunikacja miejska na debatę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowianoniebieska Sanwitalia niezalogowany
8 godz. 13 min. temu
~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .

A kim ty jestes pajacu żeby ludziom mówić czym maja się zająć?
Dajesz pozwolenie na takie zachowania?
Ja taki nie byłem. Mow o sobie patusie
Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności

Zamknij pape
~~Niebieskofioletowy Agrest niezalogowany
7 godz. 58 min. temu
Zgadzam się z autorem!
~~Danka niezalogowany
7 godz. 23 min. temu
Policja to są kozaki albo SM jak złapią starego dziadka bez ma zapiętych pasów o stoją szeroko mądrości jakie... Ale Jakie miasto takie służby.
~~Oberżynowa Sanwitalia niezalogowany
7 godz. 12 min. temu
Tam chyba spadła ruska bomba atomowa
~~Edka niezalogowany
6 godz. 57 min. temu
To jest obraz miasta i przestroga dla wjeżdżających
~~Brunatnoczerwony Cytryniec niezalogowany
6 godz. 53 min. temu
~~Ołowianoniebieska Sanwitalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .

Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności

Zamknij pape

Sam Zamknij pape chwaście
Cwaniaczku na liścia
Mefedroniarzu
~~Borsuk niezalogowany
6 godz. 9 min. temu
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .

z wulgaryzmów to jesteś epy kibol Kretów.Pamietaj-tyZamknij pape

lko WKS

Zamknij pape

To stróżuj tam w nocy za free,jak jesteś frajer.Obcemu kapitałowi będziesz dupy pilnował?Gdzie była policja,jak tępe kibole zagłębia od Memcena zrywali banery od Trzaskowskiego,czy Hołowni bucu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza