~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .
A kim ty jestes pajacu żeby ludziom mówić czym maja się zająć?
Dajesz pozwolenie na takie zachowania?
Ja taki nie byłem. Mow o sobie patusie
Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności
~~Ołowianoniebieska Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .
Zniszczyć, zdemolować ukrasc przekrecic kogos takie są wasze zasady. Zero moralności
Zamknij pape
Sam Zamknij pape chwaście
Cwaniaczku na liścia
Mefedroniarzu
~~Ołowianoniebieska Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .
z wulgaryzmów to jesteś epy kibol Kretów.Pamietaj-tyZamknij pape
lko WKS~~Ołowianoniebieska Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Borsuk napisał(a): Nie jest to z naszych podatków,tylko z prywatnej kieszeni,to co nas to obchodzi.akJ sobie właściciel pilnuje,tak ma.Co do młodzieży,to też taki byłem i jest to całkowicie normalne i wy też tacy byliście.Nikt nikogo nie zabił,a Netto i tak stacje likwiduje,to ma łatwiej.Mniej zewnętrzna firma weźmie za rozbiurkę i zajmijcie się obiektami za kasę mieszkańców .
Zamknij pape
To stróżuj tam w nocy za free,jak jesteś frajer.Obcemu kapitałowi będziesz dupy pilnował?Gdzie była policja,jak tępe kibole zagłębia od Memcena zrywali banery od Trzaskowskiego,czy Hołowni bucu.