a ja jeszcze 5.... i :D
Dobranoc Wan napisałam ślepoty :>
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
GoSiaM napisał(a): Artur ma okupację Komputera :D
Edyto pozdrawiamy Cię :)
Witam Wszystkich !
Navi już wracam z tego urlopu z nowymi siłami teraz będę jak brzytwa he he.
Gośka Edyta mówi że jesteś dobra he he ale co racja to racja. Jak ona siada to dźwig ją od kompa nie oderwie. Zdrowy czy inwalida nie ma szans he he ale już rano wyjeżdża, więc znów wszystko wróci do normy. Macie od niej pozdrowienia bo czyt. ze mną co piszecie.
Ja dziś miałem ciężki ale owocny dzień. Od 9.30 -17.30 musiałem siedzieć na wózku bo chłopaki z Koszalina montowali mi to nowe łóżko z kompem. Długo to trwało ale wszystko dobrze wyszło a teraz zostało tylko testowanie he he. W tajemnicy Wam powiem że mają zajrzeć tu do Nas w najbliższym czasie. Młode fajne chłopaki a u Nas z takimi deficyt he he.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.