Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
27 maja 2010r. o 8:15
arturkedzia napisał(a):
montowali mi to nowe łóżko z kompem.

Witam wszytskich w tym nie ciekawym poranku :( pogoda cos sie tu psuje,mam nadzieje ze u was jest o wiele lepsza, Panie Arturze lozko z kompem????? :> nie za dobrze ci ;) heheh tego widoku nie moge przeoczyc,to by bylo cos dla mnie,lezec i latac po necie :) choc nie skarze sie bo wlasie tak robie jak siedziec mi sie nie chce :] mam nadzieje ze odbedzie sie jakies spotkanie na ktorym bede mogla za witac :D
Widze ze o wiele lepsze humory tu od dzisiaj,no wreszcie,bedzie sie o wiele lepiej pisalo :* pozdrawiam wszytskich i :* :* :*

Dopisane 27.05.2010r. o godz. 08:15:

Aha i prosze nie pisac tyle dzisiaj :> bo nie dogonie was czytaniem,a co dopiero do jutra :| ;) no to do zobaczenia :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
27 maja 2010r. o 8:20
a i ja przelotem witam natym pokładzie:) czyli łoimy jutro zranione tyłki w darta ,tak??:D
Arturze widze ze jest jakis postep:) zycze duuuzo wygody i tradycyjnie zdroowka:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~zraniona niezalogowany
27 maja 2010r. o 8:44
hemi napisał(a): czyli łoimy jutro zranione tyłki w darta ,tak??:D

Wpadne napewno z jedna z naszych kolezanek ze stronki bolec... :)...... tak okolo 21-21.30 mozna na nas liczyc :) wiec trzymajcie miejsca wolne przy stoliku :)
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
27 maja 2010r. o 9:51
witam, witam:)

Tylko Ty:*
3309
#Navi nieaktywny
27 maja 2010r. o 10:44
Witajcie, witajcie:D
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
27 maja 2010r. o 11:08
;p

3309
#Navi nieaktywny
27 maja 2010r. o 11:22
Byś się wstydziła :>
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
27 maja 2010r. o 11:39
Ja dłaczego? :|

Zmoderowano 27.05.2010 godz.20:42 - powód: podwójny post (sentinel)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!