zraniona ło matko jaka fotka:P:P:P tak w ogóle to witam na tym statku:) Kiedy wy spaliście ( może spałyście bo poza grzdylastym i sentim reszta to baby:P) ja uganiałem sie po autostradzie,tak wiec odnośnie pogody:godz 3-4 w nocy to normalnie scian deszczu na autostradzie,w dodatku ciemności,a i tak lecąc na lajciku 130-140 zajmowałem prawy pas bo co chwile to szybsi byli:D:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.