Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 23:52
Ja pierdziu, nawet nie można sobie popuszczać piosenek :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 23:56
No to sobie idę ;( ;( ;(
Chciałam dać swój hymn .. ale nie ;( :> :> :> biorę miotłę i odlatuję do krainy czarów :>
~ niezalogowany
5 czerwca 2010r. o 23:57
:P
~Gocha niezalogowany
6 czerwca 2010r. o 0:01
:> :> :> :> :> już poszłam :> :D ale nie sama, wzięłam sobie misia :P
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 czerwca 2010r. o 1:06
Witam Wszystkich !

Widać awaria trwa nadal bo dopiero udało mi się wejść i już muszę zmykać. Dobranoc Wszystkim.
3145
#hemi nieaktywny
6 czerwca 2010r. o 2:51
o tej porze to mówi sie dobry wieczór dzien dobry czy jak??:D:D nie no dobra trzeba by w kimke powoli dawac bo za 4h do pracy:)
Gosia fajno ze wrzuciłas foteczki:D grunt to sobie łacha pociągnąc co tez czynie:P:P Nie no swiniok robi robote i tyle tylkoczasami sie dziwnieczuje jak obca osoba spogląda na mnie i wali prosto z mostu "ale świnia":D ja rozumiem ze niby facet to swinia ale tak bez patyczkowania sie,prosto z mostu w biały dzień??wypraszam sobie:P:P:D:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3309
#Navi nieaktywny
6 czerwca 2010r. o 10:14
Dzień dobry:D wstawajcie:D jest piękny słoneczny dzień,aż chce się żyć:D:D Kapeluszka Was pozdrawia i przesyła całuski, wróci za dwa lub trzy miechy:(
A dla Was wszystkich :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Dopisane 06.06.2010r. o godz. 10:14:

&feature=related
3046
#sentinel nieaktywny
6 czerwca 2010r. o 11:23
Witaj Navi. My już wstaliśmy przed 8-mą. Dzionek jest śliczny i oby tak już zostało. :)

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!