Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
7 czerwca 2010r. o 23:30
GoSiaM napisał(a): A ja to niby nie :/ ale właściwie , to czy ja muszę się komuś podobać :]

A jak Ci się znudzi Sentinel :P
G_P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
7 czerwca 2010r. o 23:34
GoSiaM napisał(a): A ja to niby nie :/ ale właściwie , to czy ja muszę się komuś podobać :]
Co ma wisieć, nie utonie :]

Ty masz się mężowi podobać:D i sobie:D

Dopisane 07.06.2010r. o godz. 23:34:

Dobranoc:*
2945
Mgosia
7 czerwca 2010r. o 23:34
Dobra ludziska , ja spadam już spać :)
Dobranoc :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 0:51
Witam Wszystkich !

Dzięki Wszystkim za trzymanie kciuków no ale tym razem się nie udało. Niestety z Rezonansu nic nie wyszło. Wł. wysł. meailem dokumentację i jutro mi odzw. czy mi go w ogóle zrobią bo nie wiadomo z czego mam płytkę. Jeśli wszystko będzie ok. to 15.06 pojadę znów. Wróciłem wykończony a byłem w Jeleniej a nie w Legnicy ale to dobrze bo tu było bliżej.

Mam nadzieję że mi zrobią to bad bo inaczej nici z Moskwy.
Na moje szczęście temu chłopakowi przesunął się termin wyjazdu o ok. 2 miesiące bo ma jakąś infekcję skóry i zanim pojedzie to musi ją wyleczyć, więc już nie muszę się spieszyć.

Gośka my wcale nie jesteśmy za starzy na taki obóz a wł. teraz to by się porozrabiało he he

Hegemonie Sandrę uwielbiam, dzięki.

O rany ale tu dziś samym wieczorem szaleliście ze smakołykami i to same takie na dietę he he aż też mam smaka.

MakowaPanienko nie chciałabyś Nas adoptować bo mnie już kupiłaś he he. Za to odemnie masz to, lubisz go ?

A to jedna z moich ulubionych z dedykacją dla wszystkich Naszyk DAM tu piszących. I już zmykam to był ciężki dzień.

Dobranoc Wszystkim.

4206
#MakowaPanienka nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 7:54
Uwielbiam. Dziękuję. Wstawać śpiochy, pora robić jakieś ciacho :P

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 9:11
Makowa witam Cię:* nie ma żadnych ciast:D odchudzam się i nie jem żadnych słodkości ;( ale Wam mogę życzyć smacznego:D
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 9:23
;)
Lecę "złapać" trochę słońca w żagle :)

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3225
#erjotka nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 11:21
Witajcie, :)
Arturze, wszystko bedzie dobrze, jak zawsze. Niestety nie nadrobię już w czytaniu, za długo mnie nie było, pisałam pracę mgr, wczoraj już ją zawiozłam, jest zatwierdzona. Teraz byle do obrony :)

Pogoda nam się poprawiła, słoneczko świeci, tylko te deszcze przydałoby się pogonić :)

Buziaki dla wszystkich, za niedługo zmykam do pracy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.