Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:39
MalaCzarna napisał(a): ..... spędziłam dzień na słonku i padam z nóg.. cholera, to chyba z wiekiem przychodzi ;)

Ze słoneczkiem trzeba uważać, bo można się nieco przypiec. :)
Ja korzystam z dobrodziejstwa upału, ale pamiętam, jak kiedyś , po całym dniu spędzonym w skwarze, czułem się, jakby po mnie czołg przejechał. Bez sił i z bólem we wszystkich mięśniach. lekarz powiedział, że przebywając długo w takim skwarze, traci się cenne mikroelementy. Zalecenie było ciekawe - litr soku pomidorowego !!
Nie byłem przekonany , co do tego, ale podziałało skutecznie :D :D

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:42
Senti na szczęście się nie przypiekłam wczoraj:D ale wyssało ze mnie całą energię:D kiedyś to z opalaniem dałam czadu:D:D brrr, aż wole nie przypominać sobie jak wszystko piekło:D
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:43
sok pomidorowy powiadasz? a krwawa Mary się liczy? :D

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:47
To masz jeszcze siłę na krwawą mary??ja już bym po niej wczoraj umarła chyba :|
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:50
Navi napisał(a): To masz jeszcze siłę na krwawą mary??ja już bym po niej wczoraj umarła chyba :|

spoko, do barku się dam radę doczołgać :D
już mi lepiej, ale jak wróciłam, to nie było ciekawie...

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
3309
#Navi nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:53
No w sumie to później to też mi się poprawiło, ale na początku myślałam, że zasnę o 19 :|
4051
#MalaCzarna nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 17:58
więc chyba zacznę robić jak starsze panie - kapelusz z dużym rondem, chusta na ramiona.. jutro 32 stopnie :|

i spać się już nie chce, Bolec.info pobudza skutecznie :)

3118
#sylvia nieaktywny
8 czerwca 2010r. o 19:00
witam wszystkich :* aja zaraz idę do kina na horror na pewno mnie pobudzi :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza