"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Gosiu sprawdzaj jak chcesz, 29 czerwca mam wielki dzień :) Już się boję :)
A potem będę wolna :)
Ja niestety nie wygrzeję się na słoneczku w tym tygodniu, bo mam drugą zmianę, ale wieczorkami zmykam sobie na ognisko :)
Wczoraj już było pięknie, ognisko, gitarka, za plecami las, błyskało .... klimat niesamowity... no i z osobami które są fantastyczne, bo to się liczy :)
Sentuś dziękuje :* musiałam uciec trochę do domu , bo jednak zbyt grzeje :|
Eri , ognisko , gitara powiadasz ;( a ja nie mam tak ;(
Co do Artura, to cały czas myślę o tym , ale zawsze coś wypada .
~:P napisał(a): Ale dlaczego tak brzydko się do mnie odnosisz?? ;(
Przecież powiedziałem , że będę myślał o Tobie :)
Grzdylu, zwalniam Cię od myślenia o mnie :)
bo jeszcze jakieś głupoty Ci przyjdą do głowy :|
Pozawalam myśleć o kimś innym :)
Dopisane 09.06.2010r. o godz. 20:04:
Monika czy Ty kobieto żyjesz he ? :|
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.