Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 20:54
arturkedzia napisał(a): Senti i widać że to działa a Ty chyba jesteś jasnowidzem he he bo jednak zrobią mi ten Rezonans. .....

No to mają szczęście :>

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 21:17
Pisałam ze zranioną :) biedaczka na odwyku od netu i ma delirkę :D ale żyje :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:20
No jak na odwyku, to nie wiem czy długo tak pociągnie biedaczka. :D

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:22
Ale my z Gosią plany robimy:P:P Biedny Bartek:D:D
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 21:25
E tam zaraz biedny taki :D :P wajcha mi się przypomniała :| :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:28
:| :| :|
To ja się żegnam z Wami ozięble i idę spać:) Dobranoc:*
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 21:34
Dobranoc poczwarko :P :D

Dopisane 09.06.2010r. o godz. 21:34:

No i zostawiłaś mnie samą ;( pozostało mi ......

3186
#arturkedzia nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:40
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Senti i widać że to działa a Ty chyba jesteś jasnowidzem he he bo jednak zrobią mi ten Rezonans. .....

No to mają szczęście :>

Witam Wszystkich !

Wczoraj pożarło mi większość posta może dziś już tak nie będzie. Wiecie u mnie naszła taka ciemna chmura że aż się boję
tylko patrzeć jak burza się rozpęta.

Senti to już pewne bo wczoraj dost. meaila potw. ten fakt :

W nawiązaniu do rozmowy telefonicznej potwierdzam, iż możliwe jest wykonanie badania Rezon. Magn. kręg.szyjnego. Jeszcze raz informuje, że liczne artefakty metaliczne w znacznym stopniu uniemożliwią właściwą ocenę badania.
Bardzo prosze przynieść ze sobą całą dokumentację dotyczącą
kregosłupa szyjnego: wyspisy ze szpitali, wyniki badań obrazowych, TK, MR, oraz płyt CD tych badań.
W naszej pracowni badania wykonujemy na aparacie SIGNA LX ECHOSPEED 1,5 T FIRMY GE.
Proszę nie zapomnieć skierowania.

z poważaniem Tomasz Stasiak
Badanie 15.06.2010 godzina 12.30

Jak widać bad. może wyjść nie dokł. ale w celu jego polepszenia będę miał podany specj. kontrast bo na zwykły jestem uczulony.

Zaraz zmykam wył. kompa bo już błyska. Później może jeszcze do Was zajrzę jak to minie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza