Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
10 czerwca 2010r. o 23:24
Nie, na Unimil :> :> :>
Co nie można sobie ,,W " napisać jak mi się bardziej podoba :> :> :>

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:14:

Monia ja się nastawiałam na ostre oglądanie obrazków w piosence , a tu nic :|
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................ ;(

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:16:

&feature=related

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:24:

Monia Ty będziesz chyba miała uczulenie na te moje piosenki :D
Ale co ja zrobię jak je bardzo lubię :) Pamiętam jak kiedyś , ze słuchawkami na uszach, leżałam z zamkniętymi oczami i słuchałam na okrągło, kasety z tymi piosenkami :) Dlaczego ten czas tak szybko leci ;(

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 23:29
:P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 23:38
No masz Gocha jak tak bardzo chcesz:P

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:38:

Dobranoc:D ja już uciekam:D
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 23:39
GoSiaM napisał(a): Ok :) postaram się pamiętać, ale dobrze by było gdybyś zostawiał mi na priva numer telefonu :)

heh zastanawiam się nad dalszą częścią, opowiadanka na obozie :P :D Dopisane 10.06.2010r. o godz. 17:18:
&feature=related

Witam Wszystkich !

Gośka już Ty coś napewno wymyślisz tylko po tych upałach a teraz odpocznij po ciężkiej pracy.

Słuchajcie spotkanie odkładamy aż wszyscy zakończą swoje sprawy egzaminy prace itp. itd. Co Wy na to może w przyszłym miesiącu ?

Sylwia ten łobuz nie pogrywa z Tobą tylko nieco wydłuża stan oczekiwania co jak się niebawem przekonasz było dość przypadkowe a nie zaplanowane he he.

Grzdylu co Wy z tą Gośką znów kombinujecie dajcie se po razie i spokój ma być he he.
2945
Mgosia
10 czerwca 2010r. o 23:52
Artur , a wymyślę , wymyślę , żebyś wiedział :P

No co , my z Grzdylem to jak pies z kotem , nie wiadomo, które kiedy ugryzie :D

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:44:

Monia dobranoc :* ja jeszcze piosenkę, na dobre spanie znajdę i też uciekam :)

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 23:52:

Może nie zbyt nastrojowa , ale taką sobie znalazłam :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 1:47
GoSiaM napisał(a): Artur , a wymyślę , wymyślę , żebyś wiedział :P

No co , my z Grzdylem to jak pies z kotem , nie wiadomo, które kiedy ugryzie :DDopisane 10.06.2010r. o godz. 23:44:Monia dobranoc :* ja jeszcze piosenkę, na dobre spanie znajdę i też uciekam :)

Tak u was jest różnie czasem nawet kot goni psa he he . Ja też zmykam wcześniej bo przez te upały jestem padnięty .

A jeszcze piosenka ale bym poszedł gdzieś na dyskotekę powywijać a pamiętacie jeszcze tak niedawno mieliśmy po 18 lat he he.

&feature=related

Dobranoc Wszystkim

Dopisane 11.06.2010r. o godz. 01:47:

A na początek kolejnego gorącego dzionka.

&feature=related
2945
Mgosia
11 czerwca 2010r. o 9:41
Pik , pik , pik .... tu kontrola :P sprawdzam , czy mój mąż przypadkiem zamiast pracować nie siedzi na necie :> :D

Artur , co do wywijania , to tak sobie :P ale te 18 lat ...... byłoby pięknie :)
Jak szybko upływa czas, najbardziej widzi się po dzieciach , może po sobie nie czuję tego aż tak bardzo, bo duchem mam właśnie jakieś 18 ;) Ale gdy obok stanie syn, o wiele wyższy ode mnie ....... gdy teraz on ma perypetie z dziewczynami , to deje wiele do myślenia. Przecież tak całkiem niedawno , to właśnie ja miałam takie problemy , takie pomysły , zwariowane serce .....
a teraz tamte lata , wspomnienia , uczucia, przypominają piosenki :)
A Sandra , to wprawia mnie w jakiś dziwny , fajny nastrój, przenoszę się w czasie .
Pamiętasz to ?

3225
#erjotka nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 9:42
Dzień dobry :) ja na chwilkę :) Grzdylku, nie kłóć się z Gosią :D Ładną piosenkę dodałeś :)

Artur, w przyszłym miesiącu mam nadzieję że się uda spotkać :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza