Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 22:14
GoSiaM napisał(a): Pik , pik , pik .... tu kontrola :P sprawdzam , czy mój mąż przypadkiem zamiast pracować nie siedzi na necie :> :D

Artur , co do wywijania , to tak sobie :P ale te 18 lat ...... byłoby pięknie :)
Jak szybko upływa czas, najbardziej widzi się po dzieciach , może po sobie nie czuję tego aż tak bardzo, bo duchem mam właśnie jakieś 18 ;) Ale gdy obok stanie syn, o wiele wyższy ode mnie ....... gdy teraz on ma perypetie z dziewczynami , to deje wiele do myślenia. Przecież tak całkiem niedawno , to właśnie ja miałam takie problemy , takie pomysły , zwariowane serce .....
a teraz tamte lata , wspomnienia , uczucia, przypominają piosenki :)
A Sandra , to wprawia mnie w jakiś dziwny , fajny nastrój, przenoszę się w czasie .
Pamiętasz to ?

Witam Wszystkich !

Gosia Ty po swoich a ja po dzieciach moich znajomych też widzę jak czas upływa no ale nie róbmy już z siebie takich staruszków, jeszcze na dyskotekę możemy pójść może kości się nam nie rozlecą a już przy Sandrze to napewno he he ja też ją uwielbiam . Lata 80-90 była świetna muzyka do tańca.

Z tego co piszecie to przyszły miesiąc wszystkim odpowiada.
Mi też pasuje bo teraz mam też parę spraw dokończyć np.
we wtorek jadę na Rezonans też mam nadzieję że gdy się spotkamy to nie będzie tak grzało jak teraz co nie oznacza że jeśli ktoś chciałby mnie odw. w ogóle to zawsze może to zrobić zapraszam tylko po 17.00 bo wtedy jestem już po wszelkich zabiegach he he

Senti współczuję Ci w taki upał Ćw . i się męczyć taka temp. to tylko w cieniu siedzieć i dużo wody pić.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
11 czerwca 2010r. o 22:21
Artur , widocznie na wszystko musi przyjść odpowiedzi moment :)
A Sentusia to ja tak wyćwiczyłam , że nie straszne mu słońce, ani żadne inne upały :P
Śmiga chłopak aż miło :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 22:29
Uciekłam ale wróciłam:D leżałam do góry dupką:D:D a zaraz trzeba iść spać:)

3046
#sentinel nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 22:38
arturkedzia napisał(a): Senti współczuję Ci w taki upał Ćw . i się męczyć taka temp. to tylko w cieniu siedzieć i dużo wody pić.

Nie ma to tamto. Czy słońce, czy deszcz, trzeba być gotowym w każdą pogodę. :D

GG 2563898
2945
Mgosia
11 czerwca 2010r. o 22:38
Nad spankiem , to i ja się zaczynam zastanawiać :) oby nie skończyło się jak codziennie, o 1 :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 22:39
U mnie na pewno się tak nie skończy:D:D
2945
Mgosia
11 czerwca 2010r. o 22:42
Hiiiiiiiiiii a ja tak mam codziennie :P dopadły mnie, rożnego rodzaju uzależnienia :D

Zmoderowano 11.06.2010 godz.23:12 - powód: potrójny post :) (sentinel)

3309
#Navi nieaktywny
11 czerwca 2010r. o 22:50
Co Wam powiem to Wam powiem, ale Wam powiem:) mam dosyć już tego skwaru, lubię słonko, ale nie do przesady...w sierpniu kiedy pojadę nad morze wtedy może prażyć ile tylko chce:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza