Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
23 lipca 2010r. o 21:24
Navi napisał(a): Gocha zimno mi:D:D

Wam zimno, a mi wciąż gorąco, mimo, że popadało i zagrzmiało. Do pracy dzisiaj między piorunami śmigałem.

Dopisane 23.07.2010r. o godz. 21:24:

GoSiaM napisał(a): No tak , ale czemu zostawia włączony silnik i warczy :> :P :)

Do ogrzewania silnik jest niezbędny, a co do warczenia, to potrzebny jakiś dobry tłumik :D

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 21:24
Senti Gocha Ci musi powiedzieć dlaczego Nam zimno:P:P zimno nam nie jest w tym sensie w jakim myślisz:D bo choć popadało mi też dalej gorąco :(
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 21:28
Ale gadacie :| :D Pioruny , futra , ja już nie nadążam za tym wszystkim :D
No i jeszcze jedno , dzisiaj rozrabiam , to jutro znowu ...... :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 21:30
Nie ma płakanie:D i tak Ci przypomnę o moim sąsiedzie:D
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 21:36
Lepiej nie bo wtedy i płaczę i się śmieję :D

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
23 lipca 2010r. o 21:37
Navi napisał(a): Nie ma płakanie:D i tak Ci przypomnę o moim sąsiedzie:D

Jak dzisiaj przejeżdżałem obok Twojego domu, to pierwsze, co pomyślałem, to czy nie widać Twojego sąsiada :)

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 21:47
sentinel napisał(a):
Navi napisał(a): Nie ma płakanie:D i tak Ci przypomnę o moim sąsiedzie:D

Jak dzisiaj przejeżdżałem obok Twojego domu, to pierwsze, co pomyślałem, to czy nie widać Twojego sąsiada :)

Ja wiem, że on jest fajny, ale żebyś się za nim oglądał :D :D
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 21:53
;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.