Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 22:51
A ja mam czas:D
&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 22:58
Przypomniało mi się jak to mój dalszy sąsiad, trochę walnięty, jechał po pijaku rowerem :D i wjechał miedzy nogi, takiej kobiecie, aż się koło na spódnicy odbiło :D a ona chciała na nim parasolkę połamać :D:D:D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 23:01
Czemu my mamy takich sąsiadów??:D
&feature=related
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 23:03
Twój pewnie i tak był fajniejszy :D:D:D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
23 lipca 2010r. o 23:10
GoSiaM napisał(a): Przypomniało mi się jak to mój dalszy sąsiad, trochę walnięty, jechał po pijaku rowerem :D i wjechał miedzy nogi, takiej kobiecie, aż się koło na spódnicy odbiło :D a ona chciała na nim parasolkę połamać :D:D:D

To chyba normalne .
Każda kobieta za wjazd rowerem :P w to miejsce powinna użyć parasolki. :D :D

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 23:16
Ale u kobiety, chociaż nie słuchać odgłosy tłuczonych skorupek :D

:D:D:D

3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 23:23
No mój przystojny:D:D takie ciasteczko:D
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 lipca 2010r. o 23:26
sentinel napisał(a):
Navi napisał(a): Gocha zimno mi:D:D

Wam zimno, a mi wciąż gorąco, mimo, że popadało i zagrzmiało. Do pracy dzisiaj między piorunami śmigałem. Dopisane 23.07.2010r. o godz. 21:24:
GoSiaM napisał(a): No tak , ale czemu zostawia włączony silnik i warczy :> :P :)

Do ogrzewania silnik jest niezbędny, a co do warczenia, to potrzebny jakiś dobry tłumik :D

Witam Wszystkich !

U nas też rano grzmiało błyskało i trochę popadało za to teraz leje jak z cebra i dobrze bo wczorajszej nocy aż gorączki dost. od tej temp. W nocy wyszłem na dwór by się ochłodzić ale było na to zbyt duszno. Teraz będzie chłodniej to napewno się trochę ożywimy. U Was też pada ?

Navi jak tam po pogaduchach u koleżanki ?

Gośka dobrze że humor Ci wrócił a jak będziesz miała jakiś kłopot to zawsze będę się martwił bo taki już jestem.

Sylwia ja wróciłem to Ty gdzieś wsiąkłaś coś się mijamy he he

Grzdylu ja też kabanosy lubię ale kiedyś była taka kiełbacha gruba zielonogórska tą też lubiłem a teraz dobra jest śląska no i kaszanka ale z grilla.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.