Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 lipca 2010r. o 0:16
GoSiaM napisał(a): Nie zadyma , ale jak zwykle zadymiara marudna beczy :D Dopisane 22.07.2010r. o godz. 23:56:Dobranoc :* przepraszam za marudzenie i dziękuję za wsparcie :)Dopisane 23.07.2010r. o godz. 00:00:

A co Ty mówisz od czego są przyjacie od słuchania i wspierania a może się mylę ?

Też zmykam. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 9:59
Artur masz racje jak najbardziej:D ja dziś odpoczywam cały dzień:D nie idę do pracy, ale za to idę na ploty do koleżanki:D
Gosia mam nadzieję, że humorek już dopisuje:D
Dla Ciebie piosenka:*
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 13:36
Dziękuję :* nie przejmujcie się mną , to po prostu życie i czasami musi być bolesne , ale dzisiaj jest trochę lepiej , no i wycięłam taki numer , ze aż sama se śmiechu się popłakałam o dziecku już nie wspomnę :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 14:03
To opowiadaj coś namodziła:D:D
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 14:43
Monia , a włączyłaś Ty GG ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 15:35
No pewnie jak zawsze:P:P
2945
Mgosia
23 lipca 2010r. o 19:18
:|

&feature=related

Dopisane 23.07.2010r. o godz. 19:18:

Na końcu tej piosenki jest mój dawny awatar :| kurcze mam chętkę, żeby do niego powrócić , ale niestety nie mogę zrobić tego , ani dać opisu , coś mi nie che się dodać :/

&feature=related

3309
#Navi nieaktywny
23 lipca 2010r. o 20:49
Zostaw tą co masz:D wampirzyca jest fajna:D i podobna do Cię:D a pamiętasz pingwina??:D:D dalej go widzę:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.