Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
25 lipca 2010r. o 22:26
Navi napisał(a): żywa antykoncepcja??a co prezerwatywa dostała nóg?? :>

Tak, spać nie może, budzi się co chwilę i pyta: mamo, co wy tak hałasujecie, że nie dajecie spać :) :P

arturkedzia napisał(a): Było nas 6-ściu 40-sto latków + ich żony dzieci znajomi łącznie ok. 30 osób. Było super wróciłem ,,zmęczony,, he he ok. 00.30. Coś widzę że ten sierpień będzie gorący i wygląda na to że nie tylko przez temperaturę he he.

To nieźle poimprezowałeś kolego, a myśmy się głowili, dlaczego Ciebie nie ma i dlaczego nie piszesz. Stawiałem na to, że popsuł Ci się sprzęt. :)

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
25 lipca 2010r. o 22:27
E no Artur, imprezuj póki jest lato bo potem będziemy narzekać, że zimno:D:D a ja niestety już Was pożegnam:( dobranoc:*
2945
Mgosia
25 lipca 2010r. o 22:27
O Ty jeden imprezowiczu :P a my tu tacy grzeczni i spokojni :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 lipca 2010r. o 23:13
sentinel napisał(a):

To nieźle poimprezowałeś kolego, a myśmy się głowili, dlaczego Ciebie nie ma i dlaczego nie piszesz. Stawiałem na to, że popsuł Ci się sprzęt. :)

No można tak powiedzieć jak na moje skromne możliwości. Tego to by nikt nie przewid bo chcieli mi zrobić niespodziankę. Była też nasza wychowawczyni specjalnie przyjechała z Przemyśla bo teraz tam mieszka. Było wszystko kawały, tańce, karaoke po 23.00 było najlepsze bo głosy były już baaarrdzo rozgrzane księżycówką he he.

Navi masz rację a ja mówię tak że lato i życie są zbyt krótkie więc myślę sobie ,,nie odkładaj do jutra tego co możesz zrobić dziś bo jutro może nie nadejść,, tego się trzymam i Wam też to doradzam .

Gośka a co mi pozostało no fakt jeszcze bolec-forum he he.
2945
Mgosia
25 lipca 2010r. o 23:16
Artur ja na pewnym forum , to już drugi dzień imprezuje :D jak tak dalej pójdzie to w wirtualny alkoholizm wpadnę :D

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 lipca 2010r. o 0:09
GoSiaM napisał(a): Artur ja na pewnym forum , to już drugi dzień imprezuje :D jak tak dalej pójdzie to w wirtualny alkoholizm wpadnę :D

&feature=related

No tak to już jest nałóg ale nie choroba he he, więc nie ma problemu. A co tam chlejeta piwsko czy wszystko jak leci ? nie polecam nalewek no chyba że są Sentiego lub Babuni he he. Kurcze zasypiam na wózku chyba zaraz muszę spadać bo ledwo widzę starość nie radość he he.
2945
Mgosia
26 lipca 2010r. o 0:11
Artuś , my pijemy jak leci :D Cicho , cichuteńko .................. Sentuś nic nie wie :| ;) :P

Dobranoc , spij dobrze i niech Ci się pielęgniarka przyśni :P :P :P

3186
#arturkedzia nieaktywny
26 lipca 2010r. o 0:52
~Gocha napisał(a): Artur już mam !! .... pielęgniarki już załatwiłam :P Lektyka też była , ale .... ale .... ale ... nie dla oczu wszystkich :D:D:D bo to jest specjalna lektyka :D Kurcze martwię się o Ola bo nie wiem, czy chłopak nie zasłabnie nim dotrzecie do zamierzonego celu :D wiec może jednak pozostaniemy przy jego projekcie , zawsze będzie szybciej :D :P

[img=1279990394_vbst5bm.jpg]

Nie to ja odrazu zasłabnę pierwszy od Ola bo po co dalej gdzieś jechać i się męczyć lepiej pierwszą pomoc poćwiczyć to takie ekscytujące he he. No ta lektyka to jest odjazdowa daleko bym nie zajechał ale wspomnienia miałbym wyjątkowe he he.

Hej Sylwia ! Kawa w Pradze to takie romantyczne zazdroszczę Wam.

Dopisane 26.07.2010r. o godz. 00:52:

GoSiaM napisał(a): Artuś , my pijemy jak leci :D Cicho , cichuteńko .................. Sentuś nic nie wie :| ;) :P

Dobranoc , spij dobrze i niech Ci się pielęgniarka przyśni :P :P :P

O no ta z tego teledysku mogł być fajnie że o mnie dbasz he he. Dobranoc Gosia. Dobranoc Wszystkim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.