Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:22
GoSiaM napisał(a): No to uznaj to za pewną formę odchudzania :) Ja ostatnio ganiam i jakoś waga spada :)

hehe odhcudzania?? vo wypoce to 2 razy tyle zjem,mysle tylko jedzeniu,zamaist schudnac to tyje wciaz ;( ostatnio bylam w sklepie bo chcialam sobie jakas koszulke z krotkim rekawem kupic, wzielam jedna do reki,ogladam i mysle : a nie bede przymierzac bo widac ze duzy rozmiar,a luzna moze byc-przychodze do domu,przymierzam i ledwo sie w nia wcislam ;( ;( ;( szok! hehehe a myslalam ze ebdzie za duza cholera,

Dopisane 28.07.2010r. o godz. 21:22:

erjotka napisał(a): A na mnie czeka pakowanie ... nie chce mi się jak jasna cholera

ja tez nie lubie sie pakowac,a tym bardziej rozpakowywac :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
28 lipca 2010r. o 21:23
Eeeeeeeeee przesadzasz , jak tak myślisz , że przytyłaś , to pomyśl sobie o mnie , to ci przejdzie :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:23
Spoko, jeszcze trochę i będę marudziła o rozpakowywaniu i jeszcze o paru innych rzeczach ... o ile w ogóle nie zamknę się w sobie na amen
4067
#zraniona nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:24
wlasnie ze nie przesadzam, tam gdzie ty masz za duzo,mam JA gdzie indziej ;(
2945
Mgosia
28 lipca 2010r. o 21:26
Eri , my cię wyleczymy , zgłosisz się do mnie na szoko- terapię i zobaczysz jak działa :D Ranna weźmie się z innej strony i będziesz chodziła jak nowo narodzona :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:27
Z Ranną to ja na karaoke pośpiewam :P
3309
#Navi nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:32
Wy sobie tu gadajcie, a ja spadam spać:) dobranoc:*
4067
#zraniona nieaktywny
28 lipca 2010r. o 21:35
erjotka napisał(a): Spoko, jeszcze trochę i będę marudziła o rozpakowywaniu i jeszcze o paru innych rzeczach ... o ile w ogóle nie zamknę się w sobie na amen

eri slicznotko nie zalamoj sie,wszytsko z czasem przejdzie zobaczysz,ja wprawdzie tez wciaz cierpie-ale czuje ze pomalu przechodzi,kiedys byl zal,smutek,zlosc,placze straszne cierpienie-a teraz umiera we mnie wszytsko,czuje pustke,to sa normalne etapy przechodzenia nieszczesliwej milosci,u jednych predzej u drugich dluzej-wreszcie tylko powiem bo u mnie to prawie 5 lat trfalo ;( za to nauczylo mnie wiele! z pewnoscia musisz przez to przejsc zeby sie czegos nauczyc i w pewnym sensie dojrzec :) wszytsko nalezy do zycia :) :*

Dopisane 28.07.2010r. o godz. 21:35:

erjotka napisał(a): Z Ranną to ja na karaoke pośpiewam :P

heheh najpierw musisz mnie mocno spic ,zebym spiewala :) wtedy to i sama pospiewam bez mikrofonu :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.