~Gocha napisał(a): Artucho , to ja my mamy urlop a nie Wy :> :D ale jak znam życie , to czy chcesz, czy nie , niestety tu będą pustki , bo nasi przyjaciele mają nas głęboko w ............. oczach :] No nie powiem , czasami jak coś im na pęcherzu zalegnie to i zajrzą, a jakże :] A teraz niech mnie nawet zlinczują , co prawda to prawda , a ja jako ta wiedźmo -jędza mam odwagę ją powiedzieć :> :P
Każdy gdzieś pędzi przed siebie, w pogoni za niczym , nie zwracając uwagi na drugiego .
Tylko później, gdy pojawi się pustka i kogoś brak , to w głowie kłębią się tysiące myśli,
że można było inaczej , bliżej , a teraz zacytuję jakże mądre słowa księdza Twardowskiego ,, Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...... "
Witam Wszystkich !
Dziś był u mnie Stasinek i prosił żebym pozdrowił wszystkich których tu poznał, ninjeszym to czynię. W jego imieniu Pozdrawiam Was Ciepło.
Hegemonie dobrze że Gośkę skrytykowałeś a teraz moja kolej żeby ją zmobilizować do pozytywnego myślenia he he.
Gośka ja nie mogę jechać to chociaż od kompa zrobię sobie namiastkę urlopu na ten czas np. gdy Was nie będzie albo będę odp. na prv. wiadomości jeszcze zobaczę a Ty nie mów że Ci się nie chce jechać tylko korzystaj z życia bo ja bym chętnie pojechał gdzieś ale no właśnie nie mogę z wiadomych przyczyn.
Eri Ciebie rozumiem że trochę Ci się nie chce ale pocieszaj się że po powrocie rozpoczynasz nowe życie oby tak się stało tylko bądź konsekwętna bo w przeciwnym razie będziesz tkwić w tym samym miejscu a jest najwyższy czas żebyś zamknęła ten etap i rozpoczęła nowy i tego Ci życzę.
Navi Ty jedna cieszysz się na ten wyjazd i tak trzymaj popieram Cię w całości. To nic że krótki ale napewno będzie bardzo intensywny he he zazdroszczę Wam.
Sylwia a znajdziesz w tej Eri walizce obok siebie miejsce dla mnie ? obiecuję że będę grzeczny he he. Też bym chętnie z Wami pojechał. W wekend będziesz sama ? ale myślę że czeka Cię pewna mała niespodzianka he he.
Ranna powinnaś iść na tego grilla nawet sama tam poznasz ludzi i się rozerwiesz, ja bym tak zrobił a w domu będziesz się nudzić.
Dzisiaj zmykam wcześniej bo miałem ciężki dzień i jestem zmęczony.
Dobranoc Wszystkim.