Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 21:39
Czyżbyś wczoraj prowadziła:D??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
1 sierpnia 2010r. o 21:41
To też nie , chłopaki też byli grzeczni :) po prostu jednak i złego zaczyna trafiać :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 21:42
No chyba Ci nie zabronili :>
2945
Mgosia
1 sierpnia 2010r. o 21:46
Nie :) po prostu jakoś nie miałam ochoty :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
1 sierpnia 2010r. o 21:53
Ja też piłem wyłącznie soczek, bo byłem prowadzący. Za to dzisiaj wypiłem sobie jedno piwko, przy grillu, zanim Qki i Emem przyjechali. Szkoda tylko, że tak krótko byli.

GG 2563898
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 sierpnia 2010r. o 1:20
~zraniona napisał(a):
GoSiaM napisał(a): No to ja teraz wiem, co dolega rannej :D:D:D

:> czy musisz wszytsko rozpowiadac? tak czy siak przychodze dzisiaj w ciemnych okularach i pampersach :|
Witam cie Arturze,co chodzi o pielegniarka to mowisz i masz :D
Ps.Gosia nastepne odpadly i to w wszytsko na jednym lewym o..... ;(

Witam Wszystkich !

Niestety po moim jedynym wczoraj wpisie tak mi się zasnęło że obudziłem się o 2.30 w nocy dobre co nie he he i odrazu musiałem spadać na łóżko. Wcześniej w dzień miałem gości i mnóstwo pozytywnych wrażeń i emocji. Poznałem dwa małżeństwa z Warszawy. To bardzo mili ludzie. Poznał nas mój Przyjaciel.

Ranna nie ma sprawy będę o tym pamiętał co tam serce raz się żyje he he.

Sylwia no faktycznie mi tym razem nie wyszła niespodzianka ale obiecuję że się poprawię już niebawem. Obejrzałem Twoje iWszystkich fotki. Widać że Grill był udany i miło spędziliście czas.

Mam nadzieję że gdy spotkamy się u mnie będzie conajmniej tak jak na tym Waszym grillu myślę że to będzie gdy Gosia z Sentim i Navi wrócą z wczasów no chyba że ktoś ma ochotę odwiedzić mnie wcześniej to nie ma problemu tylko po 17.00 to jedyny warunek bo wcześniej to leżę i świecę walorami a to nie jest zbyt ciekawy widok i nie ma czym się chwalić he he.

Senti tu piłeś soczek ale u mnie przydałby Ci się kierowca bo wiesz to będzie szczególne spotkanie myślisz że moja sugestia jest uzasadniona i poparta odp. argumentami . Gośka będzie kierowcą no nie Gośka ?

Navi nie żałuj u mnie wszystko nadrobisz wierzysz mi ?
Będą tańce i będziemy śpiewać :

&feature=related

Zmykam bo już późno. Dobranoc Wszystkim
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
2 sierpnia 2010r. o 9:34
Witam wszystkich:)

...

wróciłam po dłuższej nieobecności:D cieszycie sie?:D:*

Tylko Ty:*
3309
#Navi nieaktywny
2 sierpnia 2010r. o 9:36
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza