"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
no niestety i do poniedziałku chyba się wścieknę z bólu, jak tak dalej pójdzie .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Ok :) ja albo będę , albo nie, jeszcze zobaczę jak się będę czuła :)
No , Gosia obolała. Ale jak tak dalej będzie, to najpóźniej w poniedziałek, do lekarza jedziemy i nie ma zmiłuj.
Już jestem , chociaż cały pogryziony przez komary, muszki i czort wie jeszcze przez jakie latające krwiopijce :)
Zachciało mi się zmieniać pokrycie dachu na garażu i cały dzień aż do zmroku mi zeszło.
Na szczęście syn mi pomagał i poszło to sprawnie. Najgorsze , to było zerwać starą blachę i wszystko wyrównać. Później to już poszło łatwo, choć było sporo zachodu i zabawy z założeniem membrany paro przepuszczalnej. :)
Teraz tylko przybić łaty, wyrównać i...czekać aż łaskawie blachę przywiozą. :)
#arturkedzia nieaktywny 11 września 2010r. o 22:59
Witam Wszystkich !
Niestety wczoraj do późnego wieczoru miałem gości i potem nie miałem już siły na kompa ale dziś czyt. wszystko i pragnę podziękować za kolejne bardzo miłe życzenia które z wielką przyjemnością przed chw. czyt. Sukcesywnie wszyscy otrzymacie odemnie podziękowania na prv.
Gosiu Senti wczoraj było Wasze święto. Do moich telef. życzeń które już dziś przekazałem Sentiemu dodam tylko ,że Życzę Wam Moi Drodzy Przyjacie Wytrwania w miłości i zdrowiu przez długie lata. A to mały dodatek skromny prezencik . Wszystkiego Najlepszego Kochani.
Zmoderowano 11.09.2010 godz.23:15 - powód: podwójny post :) (sentinel)
Dziękuję Artur :* mam nadzieję, że w dalszym ciągu, tak jak do tej pory, razem pokonamy wszystkie przeszkody i razem przeżyjemy każdą chwile, bez względu jaka by ona nie była. Chciałabym, żeby tych dobrych było więcej niż złych :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.